پیگیری سوژه های مردمی؛
ماجرای انتقال آب سی سخت به دارشاهی و کریک چیست؟/انتقال آب از سرچشمه یا اصلاح شبکه قدیمی؟/ توضیحات تکمیلی بخشدار و مدیر آبفای دنا

این روزها تنش هایی بر سر انتقال آب سی سخت که بخش زیادی از کشاورزی و شرب مردم را در برمی گیرد به مناطق پایین دست به وجود آمده است.
به گزارش سفیردنا؛ این روزها تنش هایی در فضای مجازی و حقیقی شهر سی سخت بر سر انتقال آب این شهر که آب شرب و کشاورزی مناطق "قلعه مرکزی، حسین آباد، عباس آباد" و روستای اطراف آن یعنی علی آباد، اقبال آباد و کوخدان به شمار می رود به مناطق پایین دست یعنی روستاهای کریک و دارشاهی به وجود آمده است.
روز گذشنه پیمانکار پروژه به همراه ماشین آلات سنگین و لوله های آب در منطقه حضور پیدا کرد که باعث تنش هایی میان جوانان روستاهای ذکر شده با پیمانکار و اهالی روستای کریک شد که با پادرمیانی ریش سفیدان و حضور مسئولان ختم به خیر شد.
اکنون سخن مردم سی سخت و روستاهای اطراف این است که در اوج تنش بی آبی به سر میبریم و ما خود در برخی از ایام هفنه آب نداریم و انتقال آب جدید از سرچشمه برای روستاهای کریک و دارشاهی جفا در حق ما است.
بخشدار مرکزی شهرستان دنا در این خصوص گفت: آنچه در فضای مجازی منتشر شده است مبنی بر انتقال آب از سرچشمه صحت ندارد و مقرر شد به منظور بهسازی خطوط شبکه قدیمی انتقال آب به کریک و دارشاهی لوله های جدید جایگزین لوله های قدیمی شود.
شعبانی همچنین افزود: مردم منطقه خیالشان راحت باشد چرا که قرار نیست هیچ آبی از سرچشمه گرفته شود و فقط و فقط اصلاح شبکه قدیمی صورت می گیرد.
وی به قطعی چندروزه آب در روستاهای کریک و دارشاهی اشاره کرد و گفت: به دلیل شکستگی های ناشی از قدیمی بودن خطوط انتقال آب، آب این روستاها چندروزی قطع بوده و مردم این روستاها از نعمت آب شرب بی بهره بودند.
بخشدار دنا گفت: در جلسه ای گه روز گذشته با معتمدین سی سخت و روستاهای مذکور برگزار شد مصوب شد هیچ گونه آبی از سرچشمه گرفته نشود و عملیات جایگزینی لوله از طرح پرورش ماهی محمدی که پایین تر از سرچشمه قرار دارد اجرا شود.
سبحانی مدیر آب و فاضلاب شهرستان دنا نیز در این خصوص گفت: پیش از این یک لوله 5 اینچی و یک لوله 6 اینچی به منظور انتقال آب به روستاهای کریک و دارشاهی وجود داشته که قرار است یک لوله 8 اینچی جایگزین این دو لوله شود و هیچ گونه انتقال آب جدیدی وجود ندارد.
وی افزود: با اجرای این پروژه 6 کیلومتری شکستگی ها و انشعابات غیر مجاز در مسیر حذف شده و قرار نیست از سرچشمه گرفته شد و آبی بیش از پیش برداشت شود.
مدیر آبفای دنا بیان کرد: بیش از 3 میلیارد تومان بودجه نیز برای بهسازی سرچشمه آب سی سخت که بر اثر زلزله آسیب دیده بود اختصاص یافت که عده به بهانه جلوگیری از انتقال آب به مناطقه پایین دست مانع از اجرای آن شدند.
اکنون مردم منطقه منتظر اجرای مصوبه مطرح شده توسط بخشدار و مدیر آبفای دنا هستند که این موضوع در حد گفتگو و وعده نباشد و در عمل نیز محقق شود.
انتهای پیام/
نظرات
پربیننده ترین
- ● ۲۳ تن ماهی در مزرعه پرورش ماهی دناتلف شد
- ● ۶ سال وعده و یک رؤیای ناتمام
- ● مرگ دلخراش راکب موتورسیکلت در حوالی غار دهشیخ پاتاوه
- ● سقوط مرگبار پیکان به دره در ورودی سیسخت با یک کشته
- ● بررسی خسارات زلزله سیسخت توسط نماینده بویراحمد، دنا و مارگون
- ● بزرگداشت اربعین شهدای اقتدار در سیسخت
- ● ۲ جانباخته و مصدوم براثر واژگونی پراید وانت در جاده بابامیدان – یاسوج
- ● پخت ۱۰هزار قرص نان برای زائران اربعین
- ● نماینده بویراحمد بالاخره در مجلس پست گرفت!
- ● حمله رئیس جبهه اصلاحات کهگیلویهوبویراحمد به پزشکیان!
- ● سیسخت میعادگاه اربعین شهدای اقتدار
- ● دیدار مسئولین با امامجمعه شهرستان دنا بهمناسبت گرامیداشت 5مرداد
- ● آخرین وضعیت خسارت زلزله در سیسخت
- ● پیادهروی «جاماندگان اربعین» در سیسخت
- ● کارخانهای که بعد از 12 سال جان گرفت
آخرین اخبار
- ■ بهرهبرداری از پروژههای هفته دولت در شهرستان دنا
- ■ افتتاح و کلنگزنی ۱۰۱ پروژه در هفته دولت
- ■ وحدت؛ رمز پیروی در جنگ ۱۲ روزه بود
- ■ کام تشنه دنا؛ مصرف بیرویه یا سو مدیریت
- ■ ۶ سال وعده و یک رؤیای ناتمام
- ■ پیادهروی «جاماندگان اربعین» در سیسخت
- ■ همایش جاماندگان اربعین حسینی در پاتاوه
- ■ ۲۳ تن ماهی در مزرعه پرورش ماهی دناتلف شد
- ■ بررسی خسارات زلزله سیسخت توسط نماینده بویراحمد، دنا و مارگون
- ■ سقوط مرگبار پیکان به دره در ورودی سیسخت با یک کشته
- ■ مرگ دلخراش راکب موتورسیکلت در حوالی غار دهشیخ پاتاوه
- ■ بزرگداشت اربعین شهدای اقتدار در سیسخت
- ■ آخرین وضعیت خسارت زلزله در سیسخت
- ■ سیسخت میعادگاه اربعین شهدای اقتدار
- ■ دیدار مسئولین با امامجمعه شهرستان دنا بهمناسبت گرامیداشت 5مرداد