کدخبر: ۱۷۸۳۹۱
۰۴ مهر ۱۴۰۵ ساعت ۰۸:۲۵
چاپ

دیدار فرمانده ناحیه دنا با امام جمعه پاتاوه؛

تأکید بر تقویت همکاری سپاه و ائمه جمعه

فرمانده ناحیه دنا به همراه مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در ناحیه، با امام جمعه پاتاوه دیدار کردند. در این دیدار بر تقویت همکاری سپاه و ائمه جمعه، گسترش فعالیت فرهنگی و دینی استفاده از ظرفیت بسیج در خدمت‌رسانی به مردم تأکید شد.

به گزارش سفیر دنا؛ فرمانده ناحیه مقاومت بسیج دنا به همراه مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در ناحیه، با امام جمعه پاتاوه دیدار و گفت‌وگو کردند.

در این دیدار، بر تقویت همکاری و تعامل میان مجموعه سپاه و ائمه جمعه، گسترش فعالیت‌های فرهنگی و دینی و استفاده از ظرفیت‌های بسیج و نهادهای فرهنگی در راستای خدمت‌رسانی و رفع مسائل مردم منطقه تأکید شد.

در ادامه نیز پیرامون مسائل فرهنگی و اجتماعی بخش پاتاوه و راهکارهای تقویت برنامه‌های مشترک گفت‌وگو و تبادل نظر صورت گرفت.

امام جمعه پاتاوه در این نشست با قدردانی از تلاش‌های مجموعه سپاه و بسیج، همکاری میان نهادهای فرهنگی و دینی را عامل مهمی در ارتقای سطح آگاهی و مشارکت مردمی دانست.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج دنا نیز با اشاره به ظرفیت‌های موجود در بخش پاتاوه، بر آمادگی کامل سپاه و بسیج برای همکاری در اجرای برنامه‌های فرهنگی، اجتماعی و خدماتی تأکید کرد.

در پایان این دیدار، طرفین بر تدوین و اجرای برنامه‌های مشترک در راستای خدمت به مردم و تقویت ارزش‌های دینی و انقلابی در منطقه توافق کردند.

انتهای خبر/

نظرات

نظرات شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.

پربیننده ترین

آخرین اخبار