کدخبر: ۱۷۷۱۷۹
۲۳ تیر ۱۴۰۰ ساعت ۰۵:۳۵
چاپ

رئیس مدیریت شبکه وزارت بهداشت و درمان کشور در سی سخت؛

اولویت اصلی کادر درمان خدمت رسانی به مردم است/تسریع روند واکسیناسیون در دستور شبکه بهداشب دنا+تصاویر

رئیس مدیریت شبکه وزارت بهداشت و درمان در سی سخت گفت: نوبت دهی برای زمان واکسیناسیون را طوری تنظیم کنید که انتظار مردم برای تزریق کمتر و روند واکسیناسیون را سریع تر اجرا شود.

به گزارش سفیردنا؛ ظفر پریسایی مدیر شبکه بهداشت و درمان دنا  گفت: دکتر صادق تبریزی رئیس محترم مدیریت شبکه وزارت و درمان در بازدید از شهرستان دنا از بخش و بهداشت و درمان به صورت مفصل بازدید و به نحوه خمات‌رسانی به مردم فهیم شهرستان دنا را از نزدیک مشاهده کرد.

 

پریسایی در ادامه افزود: دکتر تبریزی به همراه معاون بهداشتی استان دکتر محمد مهدی بانشی رئیس مرکز بهداشت استان مهندس طاعتی و هیئت همراه بعد از بازدید از مرکز جامع سلامت شهر پاتاوه و بررسی نحوه واکسیناسیون کووید ۱۹ و نوبت دهی به مردم برای تزریق واکسن در محل معین خدمات، به بررسی وضعیت خدمات رسانی کووید 19 در این شهر پرداخته و خدمت رسانی به مردم را اولویت اصلی کادر بهداشت و درمان در زمان بحران کرونا دانست.

 

در ادامه این بازدید دکتر تبریزی نماینده وزارت بهداشت کشور در شهرستان دنا از مرکز جامع سلامت شهر سی سخت دیدن و همچنین به بررسی کامل خدمات رسانی در این مرکز به مردم پرداخت.

 

نماینده وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در شهرستان دنا ضمن رضایتمندی از خدمات رسانی کوید ۱۹ به مردم، از همکاران بهداشتی و درمانی در دنا خواست نوبت دهی برای مردم برای زمان واکسیناسیون را طوری تنظیم کنند که انتظار مردم برای تزریق کمتر شده و همچنین با تشکیل تیم ها در جای جای شهرستان روند واکسیناسیون را سریع تر اجرا کنند.

 

در پایان این بازدید از خانه بهداشت های تحت پوشش مرکز جامع سلامت شهر سی سخت بازدید و به صورت مفصل و مفید نحوه خدمات رسانی کووید ۱۹ و دیگر خدمات بهداشتی و درمانی در این خانه های بهداشت مورد بررسی قرار گرفت.

 

تصاویر تکمیلی در زیر آمده است:

نظرات

نظرات شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.