کدخبر: ۱۷۶۸۷۶
۱۴ دی ۱۳۹۹ ساعت ۱۳:۳۸
چاپ

فرماندار دنا در خصوص مسدود شدن جاده سی سخت بیان کرد

از ایمن سازی جاده سی سخت و مسدود شدن آن تا مشکلات مسیر جایگزین +تصاویر

فرماندار دنا در خصوص آخرین وضعیت مسدود شدن مسیر یاسوج به سی سخت و ایمن سازی آن همچنین وضعیت مسیر جایگزین این مسیر توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش سفیــردنا فرماندار دنا در خصوص آخرین وضعیت جاده سی سخت به یاسوج در گفتگو با سفیــردنا گفت: با توجه به فصل بارندگی و تجدید ریزش سنگ از ارتفاعات ترانشه های کنار جاده که گاها باعث انسداد مسیر می شود و به جهت لق گیری و ایمن سازی جاده اصلی ارتباطی یاسوج به سی سخت و بالعکس از طرف روستای ده برآفتاب مسدود است.

پناهی گفت: در راستای رفع موانع لغزندگی و ایمن سازی با مرکز مدیریت راههای سازمان راهداری کشور هماهنگی های لازم جهت انسداد محورو مسیر جایگزین به شرح ذیل انجام  گرفت، لذا به همین دلیل محور یاسوج سی سخت از تاریخ 99/10/14 تا اطلاع ثانویه (بازه زمانی ۸ صبح تا ۱۷ عصر) جهت انجام عملیات راهداری، مسدود  و مسیر جایگزین از  یاسوج -توتنده-سی سخت،بیاره و بلعکس امکان پذیر است.

وی در خصوص زمان بازگشایی مسیر اصلی بیان کرد: نیروهای خدمات رسان راهداری و حمل و نقل جاده و هلال احمر به صورت مداوم در این مسیر درحال بهسازی هستند و پیش بینی می‌شود در مدت زمان ۳ روز این محور بازگشایی شود.

وی افزود: جاده جایگزین نیز محور جاده یاسوج _ اصفهان و جاده کردیک بیاره به سی سخت است.

فرماندار دنا درخصوص خاکی بودن قسمتی از جاده جایگزین گفت: ضمن تشکر از صبر و شکیبایی شهروندان و مسافران به اطلاع میرساند به دلیل معارضات اجتماعی بخش کمی از این محور از وضیت قابل قبولی برخوردار نیست و به محض حل شدن معارضات اجتماعی این قسمت آسفالت خواهد شد.

تصاویر تکمیلی در زیر آمده است:

نظرات

نظرات شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.