کدخبر: ۱۷۶۸۴۰
۲۳ آذر ۱۳۹۹ ساعت ۰۸:۰۶
چاپ

واکنش مدیر برق دنا به خبر سفیردنا؛

بافت قدیمی عباس آباد سی سخت مانع از توسعه یافتگی برخی خطوط برق است+تصاویر

صیادی گفت: در صورتیکه شهروندان یا شهرداری اقدام به بازگشایی و تعریض خیابان کنند برق شهرستان دنا ظرف مدت 48 ساعت اقدام به احداث و جابه جایی کل شبکه آن محدوده می کند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی سفیردنا؛ این پایگاه خبری مشکلات زیرساختی منطقه عباس آباد سی سخت(امیرزمونی) را به تصویر کشید که یکی از این معضلات قدیمی بودن خطوط برق و حتی خمیده شدن تیربرق چوبی در یکی از خیابان های این منطقه بود.

---
 
مدیر برق شهرستان دنا در خصوص خطوط برق منطقه عباس اباد سی سخت گفت: طی 3 سال گذشته با اعتباری درحدود 300 میلیون تومان در کل خیابان عباس آباد سیم کشی با کابل و شبکه فشار متوسط احداث شد و مشکلی از لحاظ خطوط انتقال در این منطقه وجود ندارد.
---
 
صیادی  به انتهای خیابان عباس آباد سی سخت که مورد بحث ما بوده اشاره کرد و گفت: انتهای خیابان عباس اباد باتوجه به بافت قدیمی و عدم بازگشایی خیابان و اینکه خیابان مذکور درحد کوچه 3متری است امکان خدمات رسانی وجود ندارد.
 
 
وی افزود: در امسال و سال گذشته هیچ شهروندی  متقاضی تعویض خطوط یا تیر برق نشده و پیگیری دراین زمینه نداشته است.
---
 
صیادی گفت: در صورتیکه شهروندان یا شهرداری اقدام به بازگشایی خیابان کنند و در تعریض آن همکاری داشته باشند برق شهرستان دنا ظرف مدت 48 ساعت اقدام به احداث و جابه جایی کل شبکه آن محدوده می کند.
 
انتهای پیام/

نظرات

نظرات شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.