در مراسم گرامیداشت شهید سلیمانی در سی سخت مطرح شد
شهادت حاج قاسم باعث نابودی امریکا خواهد شد/ترور سردار سلیمانی یک انرژی جدید در جغرافیای مقاومت است

سردار واهبی زاده گفت:شهادت حاج قاسم باعث نابودی امریکا خواهد شد، دراین چهل سال مردم ایران جنایت های امریکا را هرگز فراموش نکرده و نخواهند کرد، ایا یک ایرانی پیدا می شود که باز هم دم از مذاکره با امریکا بزند؟ اگر کسی دم از مذاکره و ارتباط با امریکا بزند در ریختن خون پاک حاج قاسم شریک است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی سفیردنا؛ فرمانده ناحیه مقاومت شهرستان دنا در آیین گرامیداشت یاد و خاطره سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی در مسجد جامع شهر سی سخت ضمن تسلیت به مناسبت شهادت فرمانده سپاه قدس و خیرمقدم بابت حضور در این مراسم یادبود گفت: سخت است از فرمانده شهید خود سخن بگویم، فرمانده ای که نماد رشادت، از خودگذشتگی، فداکاری و دفاع از مظلوم بود.
سرهنگ پاسدار علی ستوده نیا خطاب به دولت مردان گفت: دم از مذاکره نزنید، ماهیت امریکا و غرب برای همه روشن شده است، راهی را شروع کردیم که پایان آن مشخص است، اگر دشمن حاج قاسم را از ما گرفت ما هزاران حاج قاسم دیگر داریم، این ترور یک انرژی جدید در جغرافیای مقاومت است و زمان نواختن سیلی سخت فرا رسیده است.
وی افزود: به گاوهای شیرده عربی می گویم یک حوزه مقاومت سپاه برای شما کافیست شما که لاستیک دور سر خود را هم وارد می کنید نمی توانید برای ایران من من کنید.
سرهنگ ستوده نیا تصریح کرد: حاج قاسم در دل های ما زنده است و از برادران ثبت احوال می خواهم مهر فوتی در شناسنامه ایشان نزنند.
وی به ابراز ارادت مردم شهرستان دنا به شهد سلیمانی اشاره کرد و گفت: در این چند روزه افراد زیادی به سپاه شهرستان دنا مراجعه کرده اند و اعلام آمادگی برا حضور در مقابل دشمنان کرند، به عنوان مثال فردی با دو فرزند خود آمده بود و می گفت این دو فرزند را در راه اسلام و به عنوان ادامه دهنده راه حاج قاسم تقدیم انقلاب می کنم.
ستوده نیا افزود: عده زیای هم برای حضور در مراسم تشییع شهید سلیمانی در کرمان مراجعه کرده اند و این های بخشی از ابراز ارادت های مردم شریف است، دنیا در غم شهادت سردار سلیمانی به سوگ نشسته است.
در ادامه این مراسم سردار شکرالله واهبی زاده از فرماندهان دفاع مقدس از همرزمان شهید سلیمانی در این مراسم گفت: در تاریخ جمهوری اسلامی ایران یکی رحلت امام خمینی(ره) و یکی شهادت حاج قاسم دل ملت را خون کرد.
وی ادامه داد: حاج قاسم یک مکتب بود، مکتبی که توانست با حضورش در سوریه مجاهدین فی سیبل الله و سربازان زیادی را خارج از ایران و در مکتب عاشورایی تربیت کند که دشمن را خوار و ذلیل کنند.
همرزم شهید سلیمانی ادامه داد: وی یک نابغه نظامی و سیاسی و فرد شماره یک نظامی در دنیا بود و با این جایگاه و معروفیت جهانی یکی از خاکی ترین و و بی ریاترین فرد پس از مقام معظم رهبری بود، اگر حاج قاسم نبود داعش تمام کشورهای اسلامی منطقه را تسخیر می کرد.
وی ادامه داد: امریکا مدت ها پیش این برنامه ترور را ریخته بود، امریکایی که از هیچ ملتی و هیچ فردی به اندازه حاج قاسم نمی ترسید. آنها حاضر بودند تمام دار و ندارشان را بدهند تا حاج قاسم را از ما بگیرند.
واهبی زاده گفت: علتی که باعث محبوبیت این شهید والا مقام و ترس دشمن از وی شد، تقوا، صداقت، تبعیت از رهبری، و عمل کردن به سیره اولیا و انبیا بود، در دوران دفاع مقدس، افتخار آفرینی های زیادی از وی شاهد بودیم، شهادت حاج قاسم باعث نابودی امریکا خواهد شد، دراین چهل سال مردم ایران جنایت های امریکا را هرگز فراموش نکرده و نخواهند کرد، ایا یک ایرانی پیدا می شود که باز هم دم از مذاکره با امریکا بزند؟ اگر کسی دم از مذاکره و ارتباط با امریکا بزند در ریختن خون پاک حاج قاسم شریک است.
وی ادامه داد: امریکا مشرک است آیا می توان به مشرک اعتماد کرد؟ امریکا میداند اگر بخواهد از گزینه نظامی علیه ایران استفاده کند باید بساط خود را از منطقه برچیند.
واهبی زاده در پایان گفت: سپاه بازوی رهبری و حافظ جان و مال و ناموس ملت است و حاج قاسم فرمانده سپاهی بود که هر وقت امریکا سنگری در منطقه می زند وی و همرزمانش در مقابل آنها سنگر می زد و مقابله می کرد.
نظرات
پربیننده ترین
- ● ۲۳ تن ماهی در مزرعه پرورش ماهی دناتلف شد
- ● مرگ دلخراش راکب موتورسیکلت در حوالی غار دهشیخ پاتاوه
- ● ۶ سال وعده و یک رؤیای ناتمام
- ● سقوط مرگبار پیکان به دره در ورودی سیسخت با یک کشته
- ● بررسی خسارات زلزله سیسخت توسط نماینده بویراحمد، دنا و مارگون
- ● گزیده خطبه های ائمه جمعه کهگیلویه و بویراحمد
- ● بزرگداشت اربعین شهدای اقتدار در سیسخت
- ● ۲ جانباخته و مصدوم براثر واژگونی پراید وانت در جاده بابامیدان – یاسوج
- ● پایانی بر رنج ۴۰ ساله پنج روستای جلاله شهرستان دنا
- ● پخت ۱۰هزار قرص نان برای زائران اربعین
- ● نماینده بویراحمد بالاخره در مجلس پست گرفت!
- ● حمله رئیس جبهه اصلاحات کهگیلویهوبویراحمد به پزشکیان!
- ● دیدار مسئولین با امامجمعه شهرستان دنا بهمناسبت گرامیداشت 5مرداد
- ● سیسخت میعادگاه اربعین شهدای اقتدار
- ● آخرین وضعیت خسارت زلزله در سیسخت
آخرین اخبار
- ■ افتتاح و کلنگزنی ۱۰۱ پروژه در هفته دولت
- ■ وحدت؛ رمز پیروی در جنگ ۱۲ روزه بود
- ■ کام تشنه دنا؛ مصرف بیرویه یا سو مدیریت
- ■ ۶ سال وعده و یک رؤیای ناتمام
- ■ پیادهروی «جاماندگان اربعین» در سیسخت
- ■ همایش جاماندگان اربعین حسینی در پاتاوه
- ■ ۲۳ تن ماهی در مزرعه پرورش ماهی دناتلف شد
- ■ بررسی خسارات زلزله سیسخت توسط نماینده بویراحمد، دنا و مارگون
- ■ سقوط مرگبار پیکان به دره در ورودی سیسخت با یک کشته
- ■ مرگ دلخراش راکب موتورسیکلت در حوالی غار دهشیخ پاتاوه
- ■ بزرگداشت اربعین شهدای اقتدار در سیسخت
- ■ آخرین وضعیت خسارت زلزله در سیسخت
- ■ سیسخت میعادگاه اربعین شهدای اقتدار
- ■ دیدار مسئولین با امامجمعه شهرستان دنا بهمناسبت گرامیداشت 5مرداد
- ■ ۲ جانباخته و مصدوم براثر واژگونی پراید وانت در جاده بابامیدان – یاسوج