باحضور مسئولان شهرستان دنا برگزار شد؛
نشست شورای سلامت شهرستان دنا پس از ۱۶ ماه

با حضور مسئولان شهرستان دنا نشست شورای سلامت شهرستان دنا پس از ۱۶ ماه برگزار شد.
به گزارش سفیردنا؛ ظهر امروز با حضور مسئولان شهرستان دناشست شورا سلامت شهرستان دنا پس از ۱۶ ماه در سالن جلسات فرمانداری دنا برگزار شد.
مدیرشبکه بهداشت و درمان دنا ضمن خیرمقدم حضور مدیران حاضر در جلسه بر لزوم توجه به مصوبات این نشست تاکید کرد.
هارونی با بیان اینکه نشست شورای سلامت شهرستان دنا پس از ۱۶ ماه برگزار شده است گفت: باتوجه به گستردگی جغرافیایی شهرستان دنا و چالشهای پیش رو باید این نشست پیش از این برگزار میشد.
وی به موضوع حیوانات ولگرد و بلاصاحب به عنوان دستور جلسه اشاره کرد و گفت: تب مالت و اتباع افاغنه از دیگر موضوعات مورد بحث در نشست شورای سلامت است.
هاروی افزود: نرخ باروی ور شهرستان دنا ۱/۸۸ است که نرم استانی آن ۱/۸ بود نرم کشوری آن ۱/۶ و حد مورد انتظار آن ۲/۱ است.
وی گفت: یکی از معضلات پیشروی سیستم بهداشت و درمان نوسانات برق است که باعث سوختگی دستگاههای درمانی در بخش پاتاوه شده است و یکی از مصوبات این نشست این است که اراده برق شهرستان نسبت به پیگیر نوسانات برق اقدام کند.
هارونی گفت: از دیگه معضلاتی که گریبانگیر دستگاه بهداشت و درمان در شهرستان دنا بوده موضوع اتباع افغانی است که تعداد آنهای بالا هزار نفر است.
وی به پیشرفت فیزیکی بالای ۹۰ درصدی پد بالگرد درمانگاه سیسخت اشاره کرد و گفت: تنها رنگ آمیزی آن مانده است و طی هفته آینده اولین بهرهبرداری را خواهیم داشت.
هارونی افزود: موضوع یازده ساله خانه بهداشت تنگ رواق به سرانجام رسید و در حال بهره برداری و عملیاتی شدن است و طی بیست روز آینده افتتاح می شود.
وی به بیمارستان سیسخت اشاره کرد و گفت: با تزریق اعتبار به این پروژه مراحل اجرایی بیمارستان سیسخت در حال انجام است.
مدیر شبکه بهداشت و درمان دنا عنوان کرد: چیزی به عنوان بیمارستان پاتاوه وجود خارجی ندارد و نباید با این موضوع مردم را چشم انتظار گذاشت، چرا که تا کنون موضوع زمین آن حل نشده است.
وی بیان کرد: هزینه اقیم سازی هر قلاده سگ ولگرد ۵ میلیون و هشتصد هزار تومان است.
هارونی گفت: کلرزنی آب روستاها از مصوبات این جلسه است و باید به صورت مطلوب در دستور کار آب و فاضلاب قرار گیرد و شاخص اندارهگیری آن در جلسه بعد بیان شود.
حسنزاده جانشین سپاه شهرستان دنا در خصوص جمعآوری سگهای ولگرد گفت: متاسفانه مصوبات جمع آوری سگهای ولگرد که موضوع مهم و فراگیر است اجرایی نشده و برخی ادارات کمکاری کردند.
فرماندار دنا در این نشست گفت: کلنیک دندانپزشکی در پاتاوه به همت مرکز خدمات درمانی بسیجیان استان افتتاح شد که جای تقدیر و تشکر دارد.
فرماندار دنا ضمن تشکر از حاضرین در جلسه گفت: منصوب شدن آقای رامشگر در سمت مدیریت آموزش و پرورش دنا را تبریک میگوییم و از زحمات آقای دانشگر تقدیر می کنیم.
رسولی بر پیگیری مصوبات شورای سلامت شهرستان تاکید کرد و گفت: سلامت مردم باید در اولویت ادارات قرار گیرد و همه ادارات که مسئولیتی در خصوص دارند باید به نحو احسنت به وظایف خود عمل کنند.
امامجمعه سیسخت به کشتارگاه سیسخت اشاره کرد و گفت: شایسته نیست که یک شهرستان کشتارگاه نداشته باشد یا نیمه فعال باشد.
پربیننده ترین
- ● عطر رضوی در سی سخت پیچید
- ● مراسم باشکوه تشییع پیکردوقاضی خوشنام کهگیلویه وبویراحمدی
- ● پرچم رضوی در آغوش مردمان روستای کریک دنا
- ● اردوی فرهنگی ورزشی گروه یاران دفاع مقدس خوزستان به سیسخت
- ● سرپرست جدید شبکه بهداشت و درمان دنا منصوب شد
- ● فیبر نوری، بلای جان خیابان های سیسخت!
- ● دیدار مسئولان شهرستان با فرمانده سپاه دنا
- ● پیام تسلیت فرمانده انتظامی شهرستان دنا در پی درگذشت دوتن از قضات برجسته استان
- ● پیام تسلیت مشترک مدیرکل آموزش وپرورش استان کهگیلویه وبویراحمدومدیرآموزش وپرورش شهرستان دنا درپی درگذشت دوقاضی فرهیخته استان
- ● خلیجفارس و تعلق خاطر ایرانیان به این مفهوم!
- ● توسعه سیسخت لنگ ۱۰۰ متر جاده خاکی
- ● مسئولان کهگیلویهوبویراحمد پیگیر مطالبات نانواییها+ تصاویر
آخرین اخبار
- ■ مسئولان کهگیلویهوبویراحمد پیگیر مطالبات نانواییها+ تصاویر
- ■ اردوی فرهنگی ورزشی گروه یاران دفاع مقدس خوزستان به سیسخت
- ■ توسعه سیسخت لنگ ۱۰۰ متر جاده خاکی
- ■ خلیجفارس و تعلق خاطر ایرانیان به این مفهوم!
- ■ پرچم رضوی در آغوش مردمان روستای کریک دنا
- ■ عطر رضوی در سی سخت پیچید
- ■ دیدار مسئولان شهرستان با فرمانده سپاه دنا
- ■ سرپرست جدید شبکه بهداشت و درمان دنا منصوب شد
- ■ مراسم باشکوه تشییع پیکردوقاضی خوشنام کهگیلویه وبویراحمدی
- ■ فیبر نوری، بلای جان خیابان های سیسخت!
- ■ پیام تسلیت مشترک مدیرکل آموزش وپرورش استان کهگیلویه وبویراحمدومدیرآموزش وپرورش شهرستان دنا درپی درگذشت دوقاضی فرهیخته استان
- ■ پیام تسلیت فرمانده انتظامی شهرستان دنا در پی درگذشت دوتن از قضات برجسته استان
- ■ پیام تسلیت فرمانده سپاه دنا در پی درگذشت دو قاضی خوشنام استان
- ■ سرپرست هلال احمر شهرستان دنا منصوب شد
- ■ نماز عید فطر؛ جشن همبستگی و معنویت درسی سخت