به بهانه حضور امید بخش رئیس جمهوردر استان:
رئیس جمهور کار ناتمام کارخانه قند یاسوج را یکسره کند/رونق تولید را به نماد صنعت استان باز گردانید+ فیلم
کهگیلویه و بویراحمدی ها چشم انتظار رونق تولید کارخانه قند یاسوج در تکمیل کار ناتمام رئیس جمهور هستند.
کارخانه قند یاسوج در سال ۱۳۴۶ فعالیتش را آغاز کرد، کارخانه ای که موجب شد تا کشاورزان سال به سال زمینهای بیشتری را به کشت چغندر قند اختصاص دهند؛ اما این خوشی دوام زیادی نداشت و به علت کم کاری، توقف تولید، زیانده بودن و بی توجهی به مطالبات چغندرکاران و کارگران، کارخانه تعطیل شد.
کارخانه قند با تمام تجهیزات و امکانات و ۴۳ هکتار زمین که متعلق به کارخانه بود به بخش خصوصی واگذار شد.
در سال ۹۳ بانک تجارت ۸ میلیارد تومان به عنوان سرمایه در گردش به کارخانه پرداخت کرد؛ اما سوء مدیریت و عدم رسیدگی به معضلات و مشکلات کارگران ۹ میلیارد ضرر روی دست کارخانه گذاشت و سبب تعطیلی و بیکار شدن ۳۰۰ نفر از کارمندان و کارگران و پلمپ سرنوشت این نماد صنعتی در کهگیلویه و بویراحمد شد.
رئیس سابق قوه قضاییه به استان کهگیلویه و بویراحمد و خلع ید مالک قبلی کارخانه قند یاسوج ، حجت الاسلام رئیسی با تاکید بر اینکه چرخهای تولید این کارخانه به ناحق از حرکت ایستاده است، ابراز داشت: کارخانه قند با این همه امکانات مجاز به تعطیل شدن نیست و ظرف مدت کوتاهی به چرخه تولید بر می گردد.
آیتالله رئیسی در سفر استانی خود به یاسوج دستور مستقیم راه اندازی این کارخانه را داد تا همچنان مردم استان چشم انتظار رونق تولید در نماد صنعت کهگیلویه و بویراحمد باشند.
نظرات
پربیننده ترین
- ● واژگونی کامیون آب معدنی در سیسخت
- ● آیین اختتامیه یازدهمین جشنواره منطقهای تئاتر خلیج فارس
- ● از صحنه تا دلمردم؛ روایت موفقیت تئاتر «خلیجفارس»
- ● تجلیل از برگزیدگان جشنواره قرآن و عترت
- ● آغاز ثبت نام «جشنواره انتخاب جوان سال کهگیلویه و بویراحمد»
- ● حماسه ۹دی، میثاق ناگسستنی ملت با ولایت فقیه بود
- ● آغاز به کار یازدهمین جشنواره منطقهای تئاتر خلیج فارس در یاسوج
- ● نشست هماندیشی انتخابات شورای شهر سیسخت
- ● دشمن با تهاجمفرهنگی دنبال تحمیل سبکزندگی غربی است
- ● مراسم وداع با شهید مدافع مرزهای ایران در یاسوج
آخرین اخبار
- ■ نشست هماندیشی انتخابات شورای شهر سیسخت
- ■ آیین اختتامیه یازدهمین جشنواره منطقهای تئاتر خلیج فارس
- ■ مراسم وداع با شهید مدافع مرزهای ایران در یاسوج
- ■ از صحنه تا دلمردم؛ روایت موفقیت تئاتر «خلیجفارس»
- ■ دشمن با تهاجمفرهنگی دنبال تحمیل سبکزندگی غربی است
- ■ تجلیل از برگزیدگان جشنواره قرآن و عترت
- ■ واژگونی کامیون آب معدنی در سیسخت
- ■ آغاز به کار یازدهمین جشنواره منطقهای تئاتر خلیج فارس در یاسوج
- ■ آغاز ثبت نام «جشنواره انتخاب جوان سال کهگیلویه و بویراحمد»
- ■ حماسه ۹دی، میثاق ناگسستنی ملت با ولایت فقیه بود
- ■ تسلیت بهرامی به داغدیدگان سیل دهدشت
- ■ کهگیلویهوبویراحمد میزبان ۲۰۸ برنامه هفته مقاومت
- ■ مدارس ابتدایی کهگیلویه و بویراحمد غیر حضوری شد
- ■ آسمان ایران در امنیت؛ سپاه حفاظتهوایی در اقتدار
- ■ برنامههای سازگاری با کمآبی مورد توجه قرار گیرد
دانلود