فرماندار دنا در دیدار مدیر امور عشایر بویراحمد و دنا
اختصاص 200 میلیون ریال به پروژه های عمرانی و خدماتی عشایر شهرستان دنا/نباید از ظرفیت های عشایر غافل شد
فرماندار دنا گفت:برای توسعه خدمات و پروژ های عمرانی در زمینه توانمندیهای عشایر از محل اعتبارات شهرستان مبلغ 200میلیون ریال برای انجام کارهای عمرانی و خدماتی عشایر شهرستان اختصاص یافته است.
به گزارش سفیر دنا؛مدیر امور عشایر بویراحمد ودنا در محل فرمانداری با بهشتی فرمانداردنا دیدار و در مورد طرحهای عمرانی مناطق عشایری و روستایی به بحث و تبادل نظر پرداختند.
عباس بهشتی رو در این دیدار با اشاره ای به نقش عشایر درجامعه از تاریخ انقلاب و حضور این جامعه بزرگ در هشت سال دفاع مقدس گفت:اگر به تاریخچه کشور نگاه کنیم عشایر درطول دوران دفاع مقدس ودرتمام عرصه های انقلاب ، جنگ وسازندگی حضور موثری داشته اند.
فرمانداردنا در این دیدار با اشاره به اهتمام دولت تدبیر و امید در حل مشکلات عشایر گفت: نباید از پتانسیل عشایر در پیشرفت کشور غافل شویم وهمه ما وظیفه داریم به پاس زحماتی که عشایر عزیز برای کشور می کشند به نحو احسن از عشایر حمایت کنیم.
وی ادامه داد:برای توسعه خدمات و پروژ های عمرانی در زمینه توانمندیهای عشایر از محل اعتبارات شهرستان مبلغ 200میلیون ریال برای انجام کارهای عمرانی و خدماتی عشایر شهرستان اختصاص یافته است.
فرماندار دنا در خصوص مسائل و مشکلات مطرح شده عشایر شهرستان دنا گفت:مسائل و مشکلات مطروحه توسط نمایندگان عشایر با تلاش و کوشش ادارات ذیربط بررسی و پیگیری خواهد شد تا در اسرع وقت نسبت به حل این مشکلات اقدام گردد.
در ادامه قائدی مدیر امور عشایربویراحمد و دنا به بیان گزارشی از اقدامات انجام شده در سطح شهرستان پرداخت و افزود: همیشه و در همه حال از جامعه عشایری استان حمایت کرده لذا با توجه به کم بارشی امسال در راستای جلوگیری از بروز مشکلاتی درآینده نیازمند توجه به رفع موانع و مشکلات هستیم .
انتهای پیام/ر
نظرات
پربیننده ترین
- ● واژگونی کامیون آب معدنی در سیسخت
- ● آیین اختتامیه یازدهمین جشنواره منطقهای تئاتر خلیج فارس
- ● از صحنه تا دلمردم؛ روایت موفقیت تئاتر «خلیجفارس»
- ● تجلیل از برگزیدگان جشنواره قرآن و عترت
- ● آغاز ثبت نام «جشنواره انتخاب جوان سال کهگیلویه و بویراحمد»
- ● حماسه ۹دی، میثاق ناگسستنی ملت با ولایت فقیه بود
- ● آغاز به کار یازدهمین جشنواره منطقهای تئاتر خلیج فارس در یاسوج
- ● نشست هماندیشی انتخابات شورای شهر سیسخت
- ● دشمن با تهاجمفرهنگی دنبال تحمیل سبکزندگی غربی است
- ● مراسم وداع با شهید مدافع مرزهای ایران در یاسوج
آخرین اخبار
- ■ نشست هماندیشی انتخابات شورای شهر سیسخت
- ■ آیین اختتامیه یازدهمین جشنواره منطقهای تئاتر خلیج فارس
- ■ مراسم وداع با شهید مدافع مرزهای ایران در یاسوج
- ■ از صحنه تا دلمردم؛ روایت موفقیت تئاتر «خلیجفارس»
- ■ دشمن با تهاجمفرهنگی دنبال تحمیل سبکزندگی غربی است
- ■ تجلیل از برگزیدگان جشنواره قرآن و عترت
- ■ واژگونی کامیون آب معدنی در سیسخت
- ■ آغاز به کار یازدهمین جشنواره منطقهای تئاتر خلیج فارس در یاسوج
- ■ آغاز ثبت نام «جشنواره انتخاب جوان سال کهگیلویه و بویراحمد»
- ■ حماسه ۹دی، میثاق ناگسستنی ملت با ولایت فقیه بود
- ■ تسلیت بهرامی به داغدیدگان سیل دهدشت
- ■ کهگیلویهوبویراحمد میزبان ۲۰۸ برنامه هفته مقاومت
- ■ مدارس ابتدایی کهگیلویه و بویراحمد غیر حضوری شد
- ■ آسمان ایران در امنیت؛ سپاه حفاظتهوایی در اقتدار
- ■ برنامههای سازگاری با کمآبی مورد توجه قرار گیرد