واکنش فرماندار دنا به خبر سفیر دنا
دستور ویژه برای رسیدگی به وضعیت درمانی شاهین یوسف وند/خیرین را برای درمان این نوجوان پای کار می آوریم
فرماندار دنا گفت: در زمینه بررسی وضعیت بیماری این نوجوان کریکی شاهین یوسف وند با آن بیماری نادرش دستور ویژه ای را برای آخرین وضعیت درمانی و حمایتی وی صادر کرده ایم.
به گزارش سفیر دنا، این پایگاه خبری در گزارشی به وضعیت بغرنج و بیماری شگفت انگیز نوجوان کریکی به نام شاهین یوسف وند(اینجا) پرداخت که برخی از مسئولین شهرستانی از جمله فرماندار دنا در زمینه درمان این نوجوان واکنش های مثبتی نشان دادند.
عباس بهشتی روی فرماندار شهرستان دنا در گفتگو با خبرنگار این پایگاه خبری به درمان این نوجوان و دستور ویژه برای رسیدگی به آخرین درمان این نوجوان خبر داد وافزود:در این زمینه اول از همه باید وضعیت این نوجوانان را مورد آنالیز قرار دهیم که آیاد بر حساب کارهای پزشکی می توان این بیماری را درمان کرد یا نه.
وی با بیان اینکه در حال حاضر در سطح شهرستان دنا خیرین خوب و متعددی حضور دارد و می توان با همکاری آنان وضعیت درمانی این نوجوان را بهبود بخشیده بیان داشت: برای اخرین وضعیت درمانی این نوجوان وتحت حمایت بودن وی زیر سایه نهادهای حمایتی دستور ویژه صادر کرده ایم که تا حصول نتیجه، آنرا نیز رسانه ای خواهیم کرد.

فرماندار دنا به درمان این نوجوان با همکاری خیرین و بویژه موسسه خیریه آبشار عاطفه در صورت صلاحدید اشاره داشت و گفت: اگر صلاح باشد به صورت میدانی از این نوجوان عیادت خواهیم کرد و با پای کاراوردن موسسات خیریه از جمله آبشار عاطفه ها که در این شهرستان مستقر بوده و با بسیاری از نهادهای خیریه در ارتباط است می توان آرزوی این نوجوان را برآورده کرد.
بهشتی با تأکید بر اینکه هدف ما بهبود بیماری این نوجوان خواهد بود، تصریح کرد: کمک به افراد نیازمند وظیفه مسئولین وخیرین است و امیدواریم در این زمینه و با اطلاع رسانی مطلوب این سایت خبری گشایشی در مشکل این نوجوان ایجاد شود.
انتهای پیام/ر
نظرات
پربیننده ترین
- ● واژگونی کامیون آب معدنی در سیسخت
- ● آیین اختتامیه یازدهمین جشنواره منطقهای تئاتر خلیج فارس
- ● از صحنه تا دلمردم؛ روایت موفقیت تئاتر «خلیجفارس»
- ● تجلیل از برگزیدگان جشنواره قرآن و عترت
- ● آغاز ثبت نام «جشنواره انتخاب جوان سال کهگیلویه و بویراحمد»
- ● حماسه ۹دی، میثاق ناگسستنی ملت با ولایت فقیه بود
- ● آغاز به کار یازدهمین جشنواره منطقهای تئاتر خلیج فارس در یاسوج
- ● تسلیت بهرامی به داغدیدگان سیل دهدشت
- ● نشست هماندیشی انتخابات شورای شهر سیسخت
- ● دشمن با تهاجمفرهنگی دنبال تحمیل سبکزندگی غربی است
- ● مراسم وداع با شهید مدافع مرزهای ایران در یاسوج
- ● کهگیلویهوبویراحمد میزبان ۲۰۸ برنامه هفته مقاومت
آخرین اخبار
- ■ نشست هماندیشی انتخابات شورای شهر سیسخت
- ■ آیین اختتامیه یازدهمین جشنواره منطقهای تئاتر خلیج فارس
- ■ مراسم وداع با شهید مدافع مرزهای ایران در یاسوج
- ■ از صحنه تا دلمردم؛ روایت موفقیت تئاتر «خلیجفارس»
- ■ دشمن با تهاجمفرهنگی دنبال تحمیل سبکزندگی غربی است
- ■ تجلیل از برگزیدگان جشنواره قرآن و عترت
- ■ واژگونی کامیون آب معدنی در سیسخت
- ■ آغاز به کار یازدهمین جشنواره منطقهای تئاتر خلیج فارس در یاسوج
- ■ آغاز ثبت نام «جشنواره انتخاب جوان سال کهگیلویه و بویراحمد»
- ■ حماسه ۹دی، میثاق ناگسستنی ملت با ولایت فقیه بود
- ■ تسلیت بهرامی به داغدیدگان سیل دهدشت
- ■ کهگیلویهوبویراحمد میزبان ۲۰۸ برنامه هفته مقاومت
- ■ مدارس ابتدایی کهگیلویه و بویراحمد غیر حضوری شد
- ■ آسمان ایران در امنیت؛ سپاه حفاظتهوایی در اقتدار
- ■ برنامههای سازگاری با کمآبی مورد توجه قرار گیرد