کدخبر: ۱۷۰۰۲۹
۱۹ تیر ۱۳۹۵ ساعت ۰۷:۴۳
چاپ

صرفا جهت اطلاع مسئولان محترم

گردشگران حمام کردن در خیابان های سی سخت را هم تجربه کردند(-) تصویر!

به نظر میرسد مسئله مهمتر آن است که مسئولان شهرستانی و استانی اساسا تا کنون چه اقدام مهمی برای حل این ابتدایی ترین موضوع گردشگری شهرستان کرده اند

به گزارش سفیر دنا سی سخت مرکز شهرستان دنا طی روزهای گذشته و در تعطیلاتی که گذشت همانند سایر تعطیلات گذشته شاهد هجوم گسترده مسافران و گردشگرانی بود که سی سخت را به سان شمالی در جنوب کشور می بینند و قصد سفر به این شهر زیبا کرده بودند.

 

سی سخت چندین است که با وجود همه نامهربانی ها به کانون توجه مسافران و گردشگرانی از سراسر ایران و جهان تبدیل شده که به امید رسیدن به چند روزی تعطیلی تقویم ها را ورق میزنند.

 

بیان ظرفیتهای عظیم شهرستان دنا و بخصوص سی سخت با دارا بودن ده ها جاذبه توریستی زیره به کرمان بردن است چرا که وقتی پای مسافری از شمال کشور و اروپا به این دیار باز می شود تاییدی است بر تمام ادعاها و داشته هاست.

 

اما آنچه مهم است نحوه حفظ ،افزایش ،تثبیت و سپس بهره وری از این ظرفیت عظیم است که به صنعتی درآمد زا در دنیا تبدیل شده و مدام مسئولان شهرستانی و استانی به آن اشاره ،مانور و به لزوم بهره وری بیش از پیش آن تاکید میکنند.

 

اما قبل از هر چیز باید دید حداقل ترین بسترهای برای جذب ، حفظ ، گسترش،تثبیت و در نهایت بهره وری از مسافران در شهر گردشگر پذیر سی سخت فراهم آمده یا اینکه هر مسافری تنها برای یک بار به این شهر سفر و بعد از فرار از محرومیت مادر زادی این شهر فرار را بر قرار ترجیح میدهد !

 

مسئله این است که مدام به به و چه چه میکنیم که دنا و سی سخت که به اصطلاح قطب گردشگری استان  است و از ظرفیت بالایی برخوردار است و از آن طرف آن مسئول مربوطه یک بار به خودش نگفته این شهر چه دارد و چه ندارد!

 

مسئله این است که سالیان سال کارگروه گردشگری در دنا و استان داریم ولی حتی برای یک بار هم که شده خروجی آن منجر به احداث حمام عمومی که از ابتدیی ترین الزامات برای صد ها هزار گردشگری که به شهرستان دنا سفر می کنند نشده است.

 

مسئله این است الماس قبادی معاون اداره کل میراث فرهنگی و صنایع دستی استان و عضو کار گروه گردشگری در کهگیلویه وبویراحمد در پیک سفرهای تابستانه به دنا و کوهگل سفر میکند و به حاکم بودن نظام عرضه و تقاضا در بخش گردشگری اشاره میکند و عرضه در حوزه گردشگری را شامل جاذبه ها، زیرساخت ها، خدمات و تأسیسات گردشگری میداند و تازه از لزوم تنوع در نحوه عرضه حرف به میان  می آورد ولی از خود سوال نمی پرسد بعد از سالها رونق گردشگری در شهرستان دنا و شهر سی سخت احداث حمام در کدام مورد جا دارد چه کاری برای اجرایی کردنش صورت داده است.

 

و به نظر میرسد مسئله مهمتر آن است که مسئولان شهرستانی و استانی اساسا تا کنون چه اقدام مهمی برای حل این ابتدایی ترین موضوع گردشگری شهرستان کرده اند تا به جای فرار گردشگران شاهد تثبیت دنا به عنوان قطب گردشگری جنوب کشور باشیم.

 

این که یک مسافر خسته از سفری صدها کیلومتری از روی استیصال و در ملا عالم و در یک شهر به اصطلاح توریستی مجبور به استحمام می شود قبل از هر چیز نشان از بی برنامگی در شناسایی نیازمندی های شهرستان دنا در توزیع اعتبارات دارد که نیاز است مسئولان مربوطه با احصای نیازمندی های شهرستان دنا از ادامه این گونه اتفاقات جلوگیری کنند.

 

در پایان ضمن عذر خواهی از بابت اینکه امکان تصویری برداری از این ماجرا وجود نداشت امیدواریم مسوولان محترم این مسئله نامیمون را به فال نیک و خیر و صلاح شهرستان فرض کنند و عذر ما را در ناتوانی مستندسازی تصویری این اتفاق پذیرا باشند و کذابمان نخوانند.