کدخبر: ۱۶۹۹۰۲
۱۲ تیر ۱۳۹۵ ساعت ۱۱:۴۶
چاپ

آنچه در جلسه تعیین تکلیف آبمعدنی سی سخت گذشت/آیا آبمعدنی سی سخت به مرحله سوددهی می رسد؟

در ادامه جلسه اعضای هیئت مدیره و مدیر عامل سابق با تشریح تلاشهای صورت گرفته بر ضرورت اقدام عاجل و استقبال از سرمایه گذاری بالای 50 درصد و یا حتی فروش برای حفظ سرمایه اولیه سهامداران تاکید کردند.

به گزارش سفیر دنا جلسه مجمع عمومی عادی نوبت دوم شرکت تعاونی چویل چشمه میشی سی سخت در ساعت 17:30 عصر جمعه 11 تیر در مسجد جامع سی سخت تشکیل شد که پس از انجام تشریفات تعیین رئیس، منشی و ناظرین، به درخواست رئیس جلسه، کوشان اسدی مدیرعامل شرکت تعاونی آبمعدنی گزارشی از عملکرد مدت گذشته و اقدامات انجام شده و وضعیت کنونی شرکت، و منابع مالی مورد نیاز برای تولید و میزان بدهی های مربوط به احداث کارخانه، معوقات حقوق پرسنل، بدهی مربوط به پرداخت صندوق ضمانت به بانک صنعت و معدن ارائه کرد.

 


وی میزان کل بدهی شرکت را حدود 4.5 میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: در صورت پرداخت تسهیلات، حدود 250 میلیون تومان از سود اقساط سررسید نشده کسر می شود.

 


اسدی از اقدامات اجرایی صندوق ضمانت سرمایه گذاری صنایع کوچک برای بازداشت چند نفر از متعهدین صندوق که از فرهنگیان سالخورده تا آزاده و جانبار عضو شرکت هستند و اجرای قریب الوقوع این حکم در دادگستری شهرستان دنا ابراز نگرانی کرد و ضرورت اتخاذ یک تصمیم جدی و قاطع را خواستار شد.

 


در ادامه اسدی از دریافت برخی پیشنهادات برای سرمایه گذاری در شرکت خبر داد افزود: پیشنهادات دریافتی، شامل پیشنهاد 51 درصدی به قیمت کارشناسی 60 درصدی به قیمت میانگین کارشناسی، و پوشش دادن مابه التفاوت همه بدهی ها با 40 درصد میزان کارشناسی شده با اجاره کارخانه به قیمت کارشناسی، و همچنین دو پیشنهاد خرید یکی توسط گروه سرمایه گذار که در جلسه حضور داشتند و قیمت کارشناسی بدون 5000 متر زمین گردشگری را حدود 5 میلیارد تومان ارائه داده بودند، و مایل به خرید کارخانه آب معدنی بدون زمین گردشگری بودند و که پیشنهاد یکی از سهامداران برای خرید کل داراییهای موجود در سایت کارخانه و پرداخت کلیه بدهی های شرکت و پرداخت 1.2 میلیارد تومان به سهامداران، مطرح شد.

 


در ادامه جلسه اعضای هیئت مدیره و مدیر عامل سابق با تشریح تلاشهای صورت گرفته بر ضرورت اقدام عاجل و استقبال از سرمایه گذاری بالای 50 درصد و یا حتی فروش برای حفظ سرمایه اولیه سهامداران تاکید کردند.

 


در ادامه مخالفت حاضرین در رابطه با فروش کارخانه و اعلام اینکه 50 نفر نمیتوانند برای 5000 نفر تصمیم بگیرند صورت گرفت و برخی از حاضرین مشارکت بیش از 49 درصد را منوط به دریافت نظر همه سهامداران دانستند که پس از این مسئله نمایندگان گروه سرمایه گذار پس از توضیح درباره پیشنهاد خود، و مخالفت حاضرین، جلسه را ترک کردند.

 


در ادامه مقرر گردید، با اعلام عمومی یک ماه به سهامداران فرصت داده شود تا منابع مورد نیاز را تامین کنند. و در همین زمان اعلام عمومی برای تعیین مدیر عاملی با تحصیلات مدیریت صنعتی با حقوق و مزایای مناسب انجام گیرد.
و در پایان مشخص شد تا با تشکیل مجمع عمومی عادی فوق العاده، که نوبت اول آن در یک ماه آینده خواهد بود، نسبت به اجرای گامهای ذیل اقدام شود:

 


1_ اعلام به کلیه سهامداران برای پرداخت 500هزار تومان برای تامین سرمایه در گردش و پرداخت بدهی صندوق ضمانت و بدهی های معوق.

 


این اعلام در قالب فرم نظرخواهی برای اعلام تمایل یا عدم تمایل برای پرداخت 500 هزار تومان اعلامی، و همچنین موافقت یا مخالفت با مشارکت 51 درصد و 60 درصد، و موافقت یا مخالفت با فروش با اولویت بندی انجام پذیرد.
2_ در جلسه نوبت اول مجمع عمومی عادی فوق العاده، با دریافت نظرات سهامداران در قالب فرم ارائه شده، درصورت اعلام تمایل سهامداران برای پرداخت 500 هزار تومان اعلامی، به سهامداران دو هفته برای پرداخت مهلت داده شود. و در همین مهلت برگزاری جلسه نوبت دوم مجمع عادی فوق العاده در صورتی که در نوبت اول رسمیت نیافته باشد پانزده روز بعد تشکیل گردد.

 


در صورت عدم تمایل سهامداران برای افزایش سرمایه و پرداخت 500 هزار تومانی، در صورت موافقت با مشارکت 51 یا 60 درصدی و یا فروش کارخانه، پیشنهادها با اولویت مشارکت 49 یا 51 یا60 درصدی، و یا فروش و با اولویت سهامداران شرکت، در همان جلسه مورد تصمیم قرار گیرد.

 


در این راستا مقرر گردید، گروه کارشناسی تعیین شده در جلسه، نتیجه کارشناسی قیمت کارخانه را ظرف دو هفته جهت اعلام به سرمایه گذاران اعلام نمایند. و سرمایه گذاران محترم پیشنهاد کمی و کیفی خود را در جلسه مزبور ارائه نمایند تا در صورت نیاز، مورد بررسی قرار گیرد.

 


3_ در صورت عدم تمایل سهامداران به تامین منابع، و عدم وجود پیشنهاد قابل توافق، پس از رسمیت یافتن مجمع عمومی عادی فوق العاده، در نوبت اول، یا دوم یا سوم، و انتخاب هیئت مدیره جدید، مجمع نسبت به وضعیت موجود، تصمیم مجدد اتخاذ نماید.

 


این جلسه حواشی متنوعی هم داشت. از اعلام همه حضار مبنی براینکه تا کنون هیچ اطلاعی از اعلام شرکت برای افزایش سرمایه نداشته اند، تا گلایه مدیر عامل سابق شرکت از سفیر دنا به خاطر انتشار بر خی کامنتها، استعفای مدیر عامل و عدم پذیرش آن توسط مجمع و هیئت مدیره و موافقت ایشان برای ادامه همکاری به مدت یک ماه، و توضیح وی درباره شرایط سخت تحمل پرخاشها و تهمت و توهینها، اعلام وجود شائبه در مبلغ کارشناسی رسمی اعلام شده توسط سرمایه گذار حاضر در جلسه و اعتقاد برخی حاضرین بر ارزش بسیار بالاتر کارخانه، انتقاد یکی از حضار از افشای اطلاعات مالی شرکت برای سرمایه گذاران و دفاع مدیر عامل در خصوص لزوم اطلاع رسانی شفاف به سهامداران و سرمایه گذاران تا اظهار نظر یکی از سهامداران عضو شورای شهر درباره ضرورت به کارگیری مدیر عامل دارای تخصص صنعتی.

انتهای پیام /