فعالیت زارعی در ستاد احمدی نژاد

محمد رحیم دهراب پور از چهره های فعال و شاخص سیاسی استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور در دفتر پایگاه خبری صبح زاگرس به سوالاتی در خصوص مسائل سیاسی و عملکرد استاندار استان پاسخ گفت.
به گزارش سفیر دنا محمد رحیم دهراب پور از چهره های فعال و شاخص سیاسی استان، رئیس شورای شهرستان بویراحمد بمدت شش سال و رئیس ستاد انتخاباتی محمود احمدی نژاد در استان، در نهمین و دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، در گفت و گو اختصاصی با پایگاه اطلاع رسانی صبح زاگرس با اشاره به دلایل حضور خود به عرصه انتخابات در سال 94 اظهار داشت:
با توجه به اینکه دو انتخابات ریاست جمهوری دولت قبل و این دولت با حاشیه های زیادی همراه بود و شما نیز در دولت قبل مسئول ستاد انتخابات ریاست جموری در استان بودید کلیاتی را بفرمایید؟
ضمن تقدیر از مسئولان این رسانه و اینکه واقعا جای چنین رسانه ای که در چارچوب نظام و جمهوری اسلامی ایران حرکت کند خالی بود باید گفت که من رییس ستاد انتخابات احمدی نژاد در هر دو دوره بوده ام و همیشه به دنبال راهی بودم که بتوانم تکلیفم را در قبال این نظام انجام دهم و همیشه پیگیر این مسئله بودم.
در آستانه برگزاری انتخابات پیگیر بودم که وارد صحنه شوم، اواخر سال 83 بود که بر اساس تحقیق و بررسی عملکرد وی در استانداری اردبیل و شهرداری تهران و عملکرد مناسب وی در این زمینه ها به ویژه در بخش شورای شهر، من بدون توجه به مشی سیاسی تصمیم به حمایت از وی گرفتم.
با توجه به اینکه در آن دوران هم نیروهای احمدی نژاد نیز به دنبال فردی در استان بودند که در جریان انتخابات از وی حمایت کنند.
اعتقاد من این است که در آن دوان جامعه منتظر یه اتفاق و یک پدیده بود و حضور احمدی نژاد در آن دوران یک پدیده بود و دلیل پیروزی احمدی نژاد در انتخابات یکی لطف و فضل الهی، توجه و حرکت در جهت منویات رهبر انقلاب و اراده قلبی مردم بود.
دهراب پور در پاسخ به این سوال که آیا مسایل سیاسی در پیروزی احمدی نژاد در انتخابات تاثیر نداشت؟ گفت: مسایل سیاسی نه تنها در دوره نهم انتخابات ریاست جمهوری تاثیر نداشت بلکه اقای احمدی نژاد مخالف این جریانات بود و به عنوان یک فرد مستقل وراد عرصه انتخابات شد و این بود که موجب ایجاد یک تحول بزرگ در جامعه شد و روح تازه ای در آغاز کار به جامعه بخشید.
رئیس ستاد انتخاباتی محمود احمدی نژاد در واکنش به برخی حواشی مبنی بر دوری وی از جریان حزب اللهی و ارزشی شهرستان، خاطر نشان کرد:
این مباحث را قبول ندارم و اعتقاد دارم من و امثال من و تفکرات ما در این جریانات اصولگرا و اصلاح طلب و سایر جناح ها نمی گنجد.
من نه اصولگرایان امروزی را یک اصولگرای واقعی و نه اصلاح طلبان را یک اصلاح طلب واقعی می دانم، گرچه این نوع جریانات باید باشد که جامعه به تکاپو و حرکت بیفتد، اما باید در چارچوب نظام و انقلاب اسلامی باشند.
تشکیل این جناح ها از زمان بعد از دفاع مقدس و دوره پنجم و ششم مجلس بوده است، اینکه یک جناح رهبر و انقلاب و منافع انقلاب را از خود بداند و جناح مقابل را در این چارچوب نداند، اینطور نیست، ما یک تفکری داریم که ادعا داریم تفکر ولایی است. تفکر ولایی، انقلابی بودن و انقلابی ماندن است.
همچنین تفکر ولایی انقلابی عمل کردن است، در این صورت است که دو جریان هویت واقعی خود را پیدا می کنند.
در سفری که رهبر انقلاب در سال 84 به کرمان داشتند، فرمودند: که این دو جریان در مقابل هم باشند و در دو سقف باشند باطل است و در بخش دیگری از سخنان خود می فرمایند که اعتقاد من به اصولگرای اصلاح طلبانه است.
اما متاسفانه شاهد هستیم که گاهی این دو جریان همدیگر را له می کنند.
وی در ادامه در پاسخ به دوگانگی ها و تغییر مواضع خود در حمایت از نامزدهای انتخاباتی در جریان انتخابات مجلس شورای اسلامی با توجه به حمایت از ستار هدایت خواه در جریان انتخابات مجلس هفتم و تغییر این روند در انتخابات مجلس هشتم و نهم در حمایت از غلام محمد زارعی و در اخرین مورد یعنی انتخابات مجلس دهم و حمایت دوباره اش از هدایتخواه تصریح کرد: من در شکل گیری دولت نهم در همان ابتدا اشکالاتی را دیدم و در آن دوران که در اولین جلسه با احمدی نژاد به عنوان رییس ستاد انتخاباتش در تهران با وی ملاقات کردم نه تنها من بلکه اکثر افراد از تشکیل و شکل گیری کابینه دولت احمدی نژاد اعتراض داشتیم و شخصا به احمدی نژاد گفتم که این افرادی که انتخاب کرده ای در آینده به پای خودت می پیچند و می بینیم که پیچیدند، خیلی از افرادی که در آن دوران در کابینه احمدی نژاد بودند از افراد نفوذی جریانات چپ و راست بودند.
وزارت کشور به ویژه در استان ها مدیریت را دست کسانی داد که در قبولی احمدی نژاد در دولت نهم هیچ تاثیری نداشتند، این مشکل مدیریتی در استان ما به ویژه در بخش استاندار نیز وجود داشت.
با توجه به اینکه انتخابات دولت نهم در دو مرحله برگزار شد ستار هدایت خواه در دور اول مواضع روشنی در حمایت از احمدی نژاد نشان نداد، اما در دور دوم موضع روشنی در حمایت از احمدی نژاد داشت.
متاسفانه در آن دوران در شکل گیری مدیریت استان دقت نشد و کسانی که با انتخاب محمود احمدی نژاد مخالف بودند وارد استانداری شدند که استاندار وقت نیز از جمله این افراد بود.
با توجه به اینکه استاندار وقت گزینه پیشنهادی هدایت خواه بود با وجود تلاش های زیاد اما نتوانستیم مانع این انتصاب شویم و گزینه پیشنهادی هدایت خواه استاندارشد.
بر همین اساس و با توجه به شکل گیری نامناسب ساختار مدیریت در استان در دوره های بعد به ناچار برای جبران و اصلاح آن مدیریت راهی جز حمایت از زارعی نداشتم با توجه به اینکه غلام محمد زارعی نیز کاندید اصولگرا در آن دوران بود و فردی بود که در ستاد احمدی نژاد با ما همکاری داشت.
اما در دوره دهم از ستار هدایت خواه حمایت کردم چون که در این انتخابات در میان افرادی که کاندید شده بودن هیچکس را به اندازه آقای هدایت خواه گزینه مناسب تشخیص ندادم.
بنده پیوسته آقای هدایتخواه را نیرویی متدین، متشرع و ولایی دانسته و می دانم، اما در تشکیل مدیریت استان در دولت های نهم و دهم ضعیف ترین چینش ها را داشتند و به همین خاطر در دوره های هشتم و نهم بنا به ضرورت از رقیب وی حمایت کردم.
رئیس ستاد انتخاباتی محمود احمدی نژاد در استان با بیان توضیحاتی در خصوص مطرح شدن خود به عنوان یکی از گزینه های استانداری در دولت نهم و دهم، افزود:
در دولت نهم کارهای بسیار خوبی در کشور انجام شد، اما در استان ما با توجه به همان اشکالات مدیریتی که وجود داشت شاید آنگونه که باید توجه نشد.
در دولت نهم من نیز به عنوان یکی از گزینه های پیشنهادی برای استانداری بودم اما این موضوع با مخالفت هر سه نماینده در آن دوران همراه شد، اما افراد دیگری هم در استان بودن که می توانستند استاندار شوند، اما با توجه به اینکه هر سه نماینده تلاش می کردند فردی را به عنوان استاندار انتخاب کنند که نزدیک ترین افراد به آنها باشد، راهی برای خدمت در استان پیدا نکردند.
آقای دوستی و نیکزاد از جمله استاندارانی بودن که در دوران مدیریتشان کارهای بسیار خوبی در استان انجام دادند.
دهراب پور در خصوص مخالفت هر سه نماینده استان در مجلس شورای اسلامی با انتخاب وی به عنوان استاندار، گفت: دلیل مخالفت نمایندگان با استاندار شدن من این بود که می خواستند فردی را به عنوان استاندار انتخاب کنند که منتسب و از افراد احمدی نژاد نباشد و می توان گفت که هر سه نماینده در این مورد با هم تبانی کرده بودند.
محمد رحیم دهراب پور در پاسخ به دلیل عدم حضور قاطعانه و جدی خود در عرصه انتخابات مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: دو نکته از جمله قانون مداری و توجه به قانون در انتخابات و میدان دادن به مردم برای من دو موضوع بسیار مهم برای ورود من به عرصه انتخابات بوده است.
من انگیزه شرکت در انتخابات را داشتم و در دور پنجم نیز کاندید شدم اما با توجه به اینکه در دوره های بعد احساس کردم که حضور من در انتخابات ممکن است باعث ایجاد اختلافاتی از جمله قومی و قبیله ای شود و ممکن بود حضور من به اختلافات دامن بزند پس ترجیح دادم که شرکت نکنم.
رئیس شورای سیاست گذاری جبهه ایستادگی استان در خصوص دلایل حمایت خود از موسی خادمی استاندار حال حاضر استان اظهار داشت: بنده آقای خادمی را یک نیروی علمی، مردم دار، اهل تعامل و دارای تفکر اعتدالی می دانم. اما از ایشان انتظار می رفت زیر بار خواسته های افراطیون جریان شبه سیاسی استان که بدنه مدیریتی استان را تصاحب کرده اند نمی رفت.
و اجازه نمی داد مدیریت استان در چارچوب منافع باند و جناح های محلی و منطقه ای که با شیوه ی شبه سیاسی شکل گرفته است قرار بگیرد، چرا که در این صورت موفقیت مطلوب حاصل نمی شود.
با توجه به اینکه آقای خادمی یک نیروی بومی است و توانمندی های زیادی از ایشان سراغ دارم می توانستند کارهایی را در استان انجام دهند اما متاسفانه موانعی نیز بر سر راه ایشان وجود دارد از جمله اینکه جریان حاکم برای وی تعیین تکلیف می کند و انگونه که می خواهد نمی تواند عمل کند.
آقای خادمی اگر استاندار دولت نهم یا دهم بود، شاید می توانست عملکرد بهتری داشته باشد.
وی در ادامه با اشاره به حواشی انتخابات مجلس دهم در شهرستان بویراحمد و دنا تصریح کرد: طبق گفته رهبر انقلاب همه ما باید به قانون عمل کنیم چه در انتخابات و چه در نتیجه انتخابات، برگزاری انتخابات در بسیاری از بخش ها با مشکلات زیادی همراه است و ممکن است اشکالاتی داشته باشد.
اما بر اساس شواهد و قراین مردم از برگزاری انتخابات در این دوره راضی نبودند، می توان گفت از همه عوامل برگزار کننده انتخابات یعنی فرمانداری، شورای نگهبان، چینش نیروها و عملکرد ها در این زمینه راضی نبودند، چرا که در چینش نیرو ها روی صندوق ها نیز یک طرفه عمل شد و اکثر نیروهای منتسب به یکی از نامزدهای انتخاباتی بودند.
دهراب پور با مقایسه عملکرد دولت قبل و دولت کنونی ابراز داشت: همه دولت ها در طول دوران خودشان می خواهند کارهایی را انجام دهند اما برای این هدف با مشکلاتی مواجه می شود. گاهی دخالت جریان های سیاسی فشارهایی را به وزرا و گاهی رییس جمهور وارد می کند که باعث می شود یک سری نظرات اعمال شود.
محمد رحیم دهراب پور در پایان با بیان اینکه در چند سال اخیر بحث اقتصاد مقاومتی مورد تاکید رهبر انقلاب بوده است اما دولت متاسفانه برنامه جامعی برای تحقق این موضوع ندارند گفت: متاسفانه بحث اقتصاد مقاومتی زمانی مطرح شده است که به نوعی همه ما دچار زندگی تجملاتی و اشرافی شده ایم در گذشته آنگونه که باید به آن توجه نشده است.
ما معتقدیم که آنچه که خودمان داریم به آن قانع باشیم و آنچه که داریم را جدی بگیریم و باید در اولویت قرار بگیرد.
تفکری که در دولت سازندگی بود تفکر اشرافی بود و از آنجا شروع شد و دولت اصلاحات هم تنها اسمش اصلاحات بود ولی اساس مایع تفکر و حاکمیتش همان دولت سازندگی بود.
انتهای پیام/د/
پربیننده ترین
- ● عطر رضوی در سی سخت پیچید
- ● اردوی فرهنگی ورزشی گروه یاران دفاع مقدس خوزستان به سیسخت
- ● پرچم رضوی در آغوش مردمان روستای کریک دنا
- ● دیدار مسئولان شهرستان با فرمانده سپاه دنا
- ● آبشار کیوان گچساران 2 قربانی گرفت
- ● خلیجفارس و تعلق خاطر ایرانیان به این مفهوم!
- ● رئیس کانون مداحان شهرستان دنا انتخاب شد
- ● شهید رئیسی اسوه خدمت و شجاعت بود
- ● توسعه سیسخت لنگ ۱۰۰ متر جاده خاکی
- ● مسئولان کهگیلویهوبویراحمد پیگیر مطالبات نانواییها+ تصاویر
- ● طبیعت زیبای تنگ گنجهای در جاده سیسخت
- ● پل امنیت؛ روستاهای سیسخت حالا گذری مطمئنتر دارند
آخرین اخبار
- ■ طبیعت زیبای تنگ گنجهای در جاده سیسخت
- ■ شهید رئیسی اسوه خدمت و شجاعت بود
- ■ رئیس کانون مداحان شهرستان دنا انتخاب شد
- ■ پل امنیت؛ روستاهای سیسخت حالا گذری مطمئنتر دارند
- ■ آبشار کیوان گچساران 2 قربانی گرفت
- ■ مسئولان کهگیلویهوبویراحمد پیگیر مطالبات نانواییها+ تصاویر
- ■ اردوی فرهنگی ورزشی گروه یاران دفاع مقدس خوزستان به سیسخت
- ■ توسعه سیسخت لنگ ۱۰۰ متر جاده خاکی
- ■ خلیجفارس و تعلق خاطر ایرانیان به این مفهوم!
- ■ پرچم رضوی در آغوش مردمان روستای کریک دنا
- ■ عطر رضوی در سی سخت پیچید
- ■ دیدار مسئولان شهرستان با فرمانده سپاه دنا
- ■ سرپرست جدید شبکه بهداشت و درمان دنا منصوب شد
- ■ مراسم باشکوه تشییع پیکردوقاضی خوشنام کهگیلویه وبویراحمدی
- ■ فیبر نوری، بلای جان خیابان های سیسخت!