فوت مادر باردار در گردنه بیژن سی سخت

خبرها از واژگونی خودروی پیکان در ارتفاعات گردنه بیژن حکایت دارد.
به گزارش سفیر دنا بر اساس اخبار و اطلاعات رسیده از شهروند خبرنگار سفیر دنا در اثر حادثه واژگونی خودروی پیکان در منطقه گردنه بیژن سی سخت مادر بارداری در این حادثه جان خود را از دست داده است.
به گفته افراد حاضر در صحنه خودروی پیکان بعد از انحراف از مسیر جاده به اعماق دره در منطقه گردنه بیژن سقوط کرد که در اثر این حادثه مادر بارداری که یکی از سرنشینان خودرو سواری بود جان خود را از دست داد.
گفته شده بعد از اعزام عوامل اورژانس روستای بیده بخش سمیرم و اورژانس 115 سی سخت به محل حادثه دو تن از سرنشینان به مراکز درمانی سی سخت منتقل شدند که متاسفانه مادر باردار به علت شدت جراحات وارده دار فانی را وادع گفت.
زن فوت شده از اهالی روستای بیده از توابع بخش سمیرم در استان اصفهان بوده که به همراه همسر خود در حال عزیمت به این روستا بودند.
غلامحسن آراسته رئیس شبکه بهداشت و درمان دنا در این باره به خبرنگار سفیردنا گفت:بعد از اعلام گزارش این حادثه ،عوامل اورژانس 115 سی سخت فورا به محل حادثه اعزام شدند.وی با اشاره به اینکه این حادثه در حوزه استحفاظی شهرستان دنا نبوده افزود:در هر حال به علت شدت حادثه عوامل اورژانسی به محل اعزام شدند و مصدومان حادثه توسط عوامل امدادی دنا و سمیرم به شهر سی سخت منتقل شدند.
آراسته در بیان جزئیات این حادثه گفت:بعد از انتقال مصدومان به مرکز اورژانس 115 کلیه عوامل درمانی و حتی پزشک متخصصی که از مرکز استان به سی سخت آمده بود بالای سر حادثه دیدگان حضور یافتند.وی ادامه داد زن فوت شده در ابتدا بدون از هیچ گونه علائمی حتی حاضر به معاینه نمی شد که لحظاتی بعد از انتقال به اورژانس سی سخت بد حال و با وجود حضور پزشک داخلی جان خود را از دست داد.
وی وضعیت خاص زن فوت شده را ناشی از احتمال ضربات داخلی عنوان کرد و گفت:عوامل درمانی تمام تلاش خود را برای احیای این مادر انجام دادند که متاسفانه موفق نشدند.رئیس شبکه بهداشت و درمان دنا افزود:از آنجا که این مادر باردار بوده برای نجات جان فرزندش به مرکز استان منتقل شد.
گفتنی است احداث جاده مواصلاتی سی سخت به پادنا که برای اهالی این دو منطقه از اهمیت بالایی برخوردار بود به علت عدم تکمیل پروژه و نواقصی همچون نبود علائم هشدار دهنده و گاردریل متناسب با این جاده، خطرات فراوانی برای اهالی این مناطق بوجود آورده است.
انتهای پیام/
پربیننده ترین
- ● عطر رضوی در سی سخت پیچید
- ● اردوی فرهنگی ورزشی گروه یاران دفاع مقدس خوزستان به سیسخت
- ● پرچم رضوی در آغوش مردمان روستای کریک دنا
- ● دیدار مسئولان شهرستان با فرمانده سپاه دنا
- ● آبشار کیوان گچساران 2 قربانی گرفت
- ● خلیجفارس و تعلق خاطر ایرانیان به این مفهوم!
- ● رئیس کانون مداحان شهرستان دنا انتخاب شد
- ● شهید رئیسی اسوه خدمت و شجاعت بود
- ● توسعه سیسخت لنگ ۱۰۰ متر جاده خاکی
- ● مسئولان کهگیلویهوبویراحمد پیگیر مطالبات نانواییها+ تصاویر
- ● پل امنیت؛ روستاهای سیسخت حالا گذری مطمئنتر دارند
- ● طبیعت زیبای تنگ گنجه ای
آخرین اخبار
- ■ طبیعت زیبای تنگ گنجه ای
- ■ شهید رئیسی اسوه خدمت و شجاعت بود
- ■ رئیس کانون مداحان شهرستان دنا انتخاب شد
- ■ پل امنیت؛ روستاهای سیسخت حالا گذری مطمئنتر دارند
- ■ آبشار کیوان گچساران 2 قربانی گرفت
- ■ مسئولان کهگیلویهوبویراحمد پیگیر مطالبات نانواییها+ تصاویر
- ■ اردوی فرهنگی ورزشی گروه یاران دفاع مقدس خوزستان به سیسخت
- ■ توسعه سیسخت لنگ ۱۰۰ متر جاده خاکی
- ■ خلیجفارس و تعلق خاطر ایرانیان به این مفهوم!
- ■ پرچم رضوی در آغوش مردمان روستای کریک دنا
- ■ عطر رضوی در سی سخت پیچید
- ■ دیدار مسئولان شهرستان با فرمانده سپاه دنا
- ■ سرپرست جدید شبکه بهداشت و درمان دنا منصوب شد
- ■ مراسم باشکوه تشییع پیکردوقاضی خوشنام کهگیلویه وبویراحمدی
- ■ فیبر نوری، بلای جان خیابان های سیسخت!