کدخبر: ۱۶۹۶۹۴
۳۰ خرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۹:۴۳
چاپ

اعلام آمادگی سرمایه گذار بزرگترین پروژه گردشگری دنا برای سرمایه گذاری در سی سخت

سرمایه گذار بزرگترین پروژه گردشگری شهرستان دنا از اعلام آمادگی خود برای حضور در سی سخت و سرمایه گذاری در بخش گردشگری خبر داد.

به گزارش سفیر دنا غلامحسین گنجی سرمایه گذار بزرگترین پروژه گردشگری شهرستان دنا در گفت و شنود با خبرنگار سفیر دنا با اعلام این خبرگفت در صورت درخواست مسئولان محلی برای سرمایه گذاری در بخش گردشگری آمادگی برای حضور و سرمایه گذاری در شهر سی سخت را دارم.

 

گنجی با بیان اینکه در صورتی که مشکلات احتمالی بر سر راه سرمایه گذاری در حوزه گردشگری شهر سی سخت وجود برطرف شود و مسئولان نسبت به حضور بنده راغب باشند با سرمایه گذاری کلانی به این شهر خواهم آمد.

 

وی افزود:بنده به لحاظ سرمایه گذاری مشکلی ندارم و تنها در صورتی که این مطالبه از طرف مسئولان شهرستانی صورت بگیرد و بستر لازم فراهم شود آمادگی لازم برای سرمایه گذاری را دارم.

 

گنجی با بیان اینکه در ابتدا باید با اجرای طرح مطالعاتی زمینه های موجود را مورد ارزیابی قرار دهم تاکید کرد:با توجه به بکر بودن و رغبت گردشگران به این منطقه آمادگی حضور و سرمایه گذاری در این حوزه را دارم.

 

سرمایه گذار غار ده شیخ با اشاره به توان خود برای احداث تله کابین در منطقه کوهگل سی سخت گفت:با همراهی مسوولان در ابتدا زمینه های سرمایه گذاری در شهر را مورد مطالعه قرار میدهیم تا به مرحله عقد قرار داد برسیم.