کدخبر: ۱۶۹۳۹۵
۱۹ خرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۷:۲۲
چاپ

افزایش زمین خواری در دنا/ قطع 2000 درخت با اجرای یک طرح عمرانی در دنا

دادستان شهرستان دنا گفت: زمین خواری و کوه خواری در شهرستان دنا در حوزه محیط زیست می باشد که باتوجه به تغییر مدیریت این سازمان در سه ماه گذشته اقدامات خاصی در این زمینه صورت نگرفته است.

به گزارش سفیر دنا سید علی ملک‌حسینی در نشست شورای حفظ حقوق بیت المال در اراضی ملی و منابع طبیعی کهگیلویه وبویراحمد با اشاره به ظرفیت های بالقوه منطقه حفاظت شده دنا به عنوان یک منطقه ارزشمند جهانی گفت:به دلیل عدم نگاه جامع به این منطقه شاهد بروز مشکلات زیادی در این حوزه هستیم.


دادستان شهرستان دنا بحث گردشگری را مهمترین عامل توسعه شهرستان دنا برشمرد و افزود:باید نگاه ویژه ای به محیط زیست این شهرستان داشت تا شاهد تخریب بیشتری در آن نباشیم.


مقام ارشد قضایی شهرستان دنا با اشاره وتجلیل از نوع مدیریت مناطق گردشگری در استانهایی مثل لرستان و ایلام اظهار کرد:وقتی در شهرستان دنا تا محل ورودی منطقه گردشگری جاده کشیده می شود بایدمنتظر تخریب ونابودی محیط زیست وطبیعت آن هم باشیم.


وی به اجرای طرح فاضلاب شهری سی سخت اشاره و عنوان کرد:طرحی که مسئولان قصداجرای آن رادارند به تنهایی در ورودی شهر سی سخت نزدیک به 2000درخت بلوط را نابود می کندکه این خود می تواند فاجعه ای ببار بیاورد.


ملک حسینی ابراز کرد:درشهرستان دنا در حوزه جهاد کشاورزی نیاز به یک اقدام جدی درجهت حفظ محیط زیست می باشد که این نیاز به یک حرکت جهادی دارد.


وی بیان کرد :زمین خواری و کوه خواری در شهرستان دنا در حوزه محیط زیست می باشد که باتوجه به تغییر مدیریت این سازمان در سه ماه گذشته اقدامات خاصی در این زمینه صورت نگرفته است.


این مسئول با گلایه از نبود امکانات اولیه ای مثل کامپیوتر و دوربین و اینترنت در منابع طبیعی شهرستان دنا افزود:قطعا نبود پول رانمی توان دلیل توجیه کننده ای برای این مشکل بیان کرد.

 

دادستان سی سخت به منطقه دشتک سی‌سخت اشاره کرد و تصریح کرد: این منطقه یک منطقه ویژه در شهرستان دنا طی 20 سال گذشته بود که اکنون وضعیت نابسامانی دارد و هنوز هم در آن پرونده واگذاری دیده می‌شود.

 

ملک‌حسینی افزود: پرونده‌هایی که از سوی محیط زیست تشکیل می‌شود بعضا فرمهایی که در آن وجود دارد مربوط به 20 سال قبل است که با دوره کنونی همخوانی ندارد.

 انتهای پیام/

صبح زاگرس