کدخبر: ۱۶۸۷۹۷
۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۵ ساعت ۲۰:۰۶
چاپ

111 پروژه عمرانی شهرستانهای بویراحمد و دنا بررسی شد

استاندار كهگیلویه و بویراحمد در ادامه طرح جالب خود مبنی بر بررسی آخرین وضعیت طرح های عمرانی استان به صورت شهرستانی امروز (جمعه) نیز 111 پروژه در حوزه های مختلف بویراحمد و دنا را با حضور نماینده مردم این شهرستان ها و 18 دستگاه اجرایی مورد ارزیابی قرار داد.

به گزارش سفیر دنا به نقل ازخبرنگار ایرنا، سید موسی خادمی میزان اعتبار این تعداد طرح اعم از ملی، ملی استانی شده و استانی را افزون بر 760 میلیارد ریال اعلام كرد.


وی با بیان اینكه طرح های مورد ارزیابی در این نشست در بخش های مختلف آب، كشاورزی، بهداشت، راه، مسكن روستایی و عمران شهری و روستایی بود، گفت: در بخشی از طرح های عمرانی میزان پیشرفت فیزیكی به نسبت تخصیص اعتبارات وضعیت مطلوبی داشتند.
خادمی افزود: در طول بررسی این تعداد طرح آخرین وضعیت اعتبارات مصوب ماده 180 اعم از ملی و استانی نیز در دستور كار قرار گرفت.
وی میزان اعتبار مصوب ماده 180 برای كهگیلویه و بویراحمد در بخش ملی را نیز افزون بر یك هزار و 480 میلیارد ریال دانست و بیان كرد: تاكنون از این محل رقمی به استان تخصیص داده نشده است.


خادمی اظهار كرد: این در حالی است كه بخش عمده ای از طرح های عمرانی مربوط به دستگاه های مختلف اجرایی كهگیلویه و بویراحمد به ویژه در شهرستان های بویراحمد و دنا نیز از محل این ماده آغاز و یا قرارداد با پیمانكار منعقد شده است.


وی عنوان كرد: رقم ناچیزی از محل ماده 180 استانی معادل 120 میلیارد ریال نیز به كهگیلویه و بویراحمد ابلاغ شد كه تاكنون حدود 60 درصد آن تخصیص یافته است.


برخی از مدیران اجرایی كهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست گزارشی از آخرین وضعیت طرح های عمرانی استان ارائه دادند.


مدیرعامل شركت آب منطقه ای كهگیلویه و بویراحمد سد تنگ سرخ با حجم تنظیم مخزن آبگیری سالانه 200 میلیون مترمكعب را یكی از مهمترین و بزرگترین طرح های عمرانی در حوزه اب در شهرستان بویراحمد اعلام كرد.


علی لطفی آغاز عملیات اجرایی این طرح را از سال 90 دانست و گفت: به دلیل كمبود اعتبار میزان پیشرفت فیزیكی این سد كمتر از هفت درصد است.


وی افزود: تامین آب آشامیدنی شهر یاسوج و روستاهای مسیر را به میزان حدود 25 میلیون مترمكعب در سال، تامین آب صنعت یاسوج به میزان 17 میلیون مترمكعب و تامین آب كشاورزی شهرستان های بویراحمد و دنا در سطح شش هزار هكتار و به میزان 42 میلیون مترمكعب از جمله كاربردهای در نظر گرفته شده برای این سد است.


لطفی میزان اعتبار مورد نیاز این طرح را افزون بر دو هزار و 500 میلیارد ریال دانست و بیان كرد: در سال 94 حدود 120 میلیارد ریال به این طرح اختصاص یافت كه تاكنون افزون بر 96 میلیارد ریال آن هزینه شده است.


رئیس سازمان جهاد كشاورزی كهگیلویه و بویراحمد نیز تعداد طرح های در حال اجرا در دو شهرستان بویراحمد و دنا را 22 مورد اعلام كرد و گفت: از این تعداد 15 مورد در بویراحمد و هفت مورد در دناست.


جعفر گوهرگانی افزود: از محل اعتبارات ماده 180 افزون بر 30 میلیارد ریال برای اجرای طرح های كشاورزی به ویژه در حوزه پمپاژها و آبیاری تحت فشار ابلاغ شد كه تاكنون رقمی از این میزان تخصیص نیافته است.


وی بیان كرد: این در حالی است كه هم اكنون میزان برآورد مطالبات برخی پیمانكاران در شهرستان بویراحمد بیش از 15 میلیارد ریال است.
گوهرگانی اظهار كرد: از میزان 240 میلیارد ریال تعهد دولت برای اجرای طرح های آبیاری تحت فشار در كهگیلویه و بویراحمد تاكنون كمتر از 40 میلیارد ریال آن تخصیص یافته است.


وی عنوان كرد: در حالی كه میزان بدهی سازمان جهاد كشاورزی كهگیلویه و بویراحمد در زمینه اجرای طرح های آبیاری تحت فشار نیز افزون بر 80 میلیارد ریال است.


مدیركل راه و شهرسازی كهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست طرح بیمارستان 200 تختخوابی یاسوج، بزرگراه یاسوج - سمیرم و یاسوج - شیراز و جاده های ارتباطی سی سخت - پادنا و یاسوج - سی سخت را از مهمترین طرح های در دست اجرا در شهرستان های بویراحمد و دنا اعلام كرد.


حسن فدایی افزود: یكی از مشكلات اساسی در كند شدن روند اجرای بیمارستان 200 تختخوابی یاسوج علاوه بر كمبود اعتبار مشكل صدور پروانه ساختمانی از سوی شهرداری این شهر است.


وی میانگین پیشرفت فیزیكی این بیمارستان را افزون بر 83 درصد دانست و بیان كرد: در یك سال گذشته و با وجود كمبود اعتبار بیش از 24 درصد پیشرفت فیزیكی داشته است.

آخرین اخبار