کدخبر: ۱۶۸۷۳۴
۰۶ اردیبهشت ۱۳۹۵ ساعت ۰۷:۳۲
چاپ

رئیس جدید سازمان تبلیغات اسلامی دنا معرفی شد

قرار است آیین تودیع و معارفه روسای قدیم و جدید سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان دنا در جلسه شورای اداری آتی دنا برگزار شود.

به گزارش سفیر دنا حجه الاسلام مجتبی رضوانی به عنوان رئیس جدید سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان دنا جایگزین حجه الاسلام علی بلادی رئیس پیشین این دستگاه در شهرستان دنا شد.

 

قرار است آیین تودیع و معارفه روسای قدیم و جدید سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان دنا در جلسه شورای اداری آتی شهرستان دنا برگزار شود و حجه الاسلام رضوانی رسما سکان این دستگاه را در شهرستان دنا در دست بگیرد.

 

رضوانی پیش از این به عنوان مسئول نمایندگی سازمان تبلیغات سرآسیاب بهمئی مشغول به فعالیت بود که با پیشنهاد حجت‌الاسلام حمید برازش مدیر کل سازمان تبلیغات استان به شهرستان دنا منتقل شد.

 

حجه الاسلام بلادی رئیس پیشین سازمان تبلیغات اسلامی دنا نیز به عنوان معاونت امور پژوهش سازمان تبلیغات استان مشغول به فعالیت شده است.

آخرین اخبار