مدیر عامل بزرگترین شرکت تعاونی کشور تشریح کرد
آخرین تصمیمات گرفته شده توسط هیئت مدیره آبمعدنی چویل سی سخت/رای گیری با حضور سهامداران

مدیر عامل شرکت تعاونی چویل چشمه میشی سی سخت در گفت و شنود با سفیر دنا ضمن تشریح شرایط حاکم بر کارخانه آبمعدنی سی سخت از آخرین تصمیمات گرفته شده توسط هیئت مدیره این کارخانه خبر داد.
به گزارش سفیر دنا کوشان اسدی مدیر عامل شرکت تعاونی چویل چشمه میشی سی سخت در گفت و شنود با سفیر دنا ضمن تشریح شرایط حاکم بر کارخانه آبمعدنی سی سخت از آخرین تصمیمات گرفته شده توسط هیئت مدیره این کارخانه خبر داد.
اسدی مدیر عامل آمعدنی چویل سی سخت در این باره گفت:کارخانه آبمعدنی سی سخت که با حدود 540 میلیون تومان آورده نقدی قریب پنچ هزار سهامدار و یک میلیارد و دویست میلیون تومان تسهیلات ریالی و 450 هزار یورو تسهیلات ارزی مراحل ساخت آن به انجام رسانده است به دلیل نداشتن سرمایه در گردش هیچگاه نتوانسته در ظرفیت تولید شروع به کار کند و از این جهت قادر به بازپرداخت اقساط تسهیلات بانکی نبوده است.
وی با بیان اینکه همین امر باعث انباشتگی اقساط تسهیلات به میزان حدود 2 میلیارد تومان شده است است گفت: تلاشهای مدت گذشته برای جذب سرمایه گذار و مشارکت بی نتیجه مانده است و به دلیل وجود اقساط معوق و نیز نبود وثایق مورد نیاز این شرکت قادر به دریافت تسهیلات بانکی جدید نیز نبوده است.
اسدی بیان کرد:تلاش برای تامین منابع مالی مورد نیاز از طریق افزایش سرمایه سهامداران و حتی اعلام عمومی افزایش شناور سرمایه اعضاء با استقبال سهامداران مواجه نشده است.
مدیر عامل بزرگترین تعاونی کشور افزود:در مدت گذشته با مجوز مجمع عمومی تلاشهایی برای فروش تا 49 درصد سهام شرکت و مشارکت با سرمایه گذار انجام شده است و در مقاطعی توافق اولیه نیز صورت گرفته است که متاسفانه این توافقات از سوی سرمایه گذار، نهایی نشده است.
وی بیان کرد: اخیراً تقاضایی برای خرید 55 درصد سهام شرکت دریافت شده است با بررسی موضوع و تشخیص هیئت مدیره، با این تقاضا موافقت به عمل آمده است که البته نهایی شدن این توافق منوط به تصویب آن در مجمع عمومی می باشد.
اسدی افزود:در حال حاضر انجام ارزیابی داراییها توسط کارشناسان رسمی دادگستری انجام شده است و به استناد نتایج این ارزیابی گزارش مالی دقیقی از وضعیت شرکت در مجمع عمومی آتی در اختیار سهامداران قرار خواهد گرفت و موضوع مشارکت 55 درصدی به رای مجمع عمومی گذاشته خواهد شد.
اسدی تصریح کرد:واقعیت موجود این است که در صورت عدم توافق با سرمایه گذار با اقدام بانک و نیز صندوق ضمانت سرمایه گذاری صنایع کوچک در هفته های آتی احتمال توقیف اموال شرکت و ضامنین قطعی خوهد بود و در ادامه فروش کلی شرکت اجتناب ناپذیر خواهد بود.
وی بیام کرد:علاوه بر نیاز به تعیین تکلیف حدود 2 میلیارد تومان بدهی موجود، به حدود یک میلیارد تومان منابع سرمایه در گردش برای شروع تولید در ظرفیت نیاز است.
مدیر عامل شرکت آبمعدنی چویل سی سخت ابراز داشت:تمهید ناوگان حمل محصول و نیز توسعه انبار و اضافه نمودن برخی ماشین آلات نوین بسته بندی مانند دسته زن شل در خط تولید نیز به تولید و فروش پایدار کمک خواهد کرد.
اسدی بیان کرد:در مجمع عمومی عادی سالانه آتی شرکت که در نوبت دوم در تاریخ پنج شنبه 9 اردیبهشت 95 در صورت حضور نصف به علاوه یک عضو یعنی حدود 2700 نفر راس ساعت 16 در مسجد جامع سی سخت تشکیل خواهد شد و در صورت عدم حضور این تعداد از سهامداران، در تاریخ جمعه 24 اردیبهشت 95 در ساعت 16 در مسجد جامع سی سخت برگزار خواهد گردید تا موضوع واگذاری 55 درصدی سهام به رای سهامداران گذاشته شود.
وی تاکید کرد:در مجمع عمومی آتی انتخابات بازرس و هیئت مدیره شرکت نیز برگزار خواهد گردید، لذا علاقمندان به انتخاب به عنوان بازرس و اعضای هیئت مدیده می توانند با مراجعه به اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان دنا، نسبت به ثبت نام در انتخابات مزبور اقدام نمایند
انتهای پیام/
پربیننده ترین
- ● عطر رضوی در سی سخت پیچید
- ● مراسم باشکوه تشییع پیکردوقاضی خوشنام کهگیلویه وبویراحمدی
- ● اردوی فرهنگی ورزشی گروه یاران دفاع مقدس خوزستان به سیسخت
- ● پرچم رضوی در آغوش مردمان روستای کریک دنا
- ● سرپرست جدید شبکه بهداشت و درمان دنا منصوب شد
- ● دیدار مسئولان شهرستان با فرمانده سپاه دنا
- ● فیبر نوری، بلای جان خیابان های سیسخت!
- ● خلیجفارس و تعلق خاطر ایرانیان به این مفهوم!
- ● توسعه سیسخت لنگ ۱۰۰ متر جاده خاکی
- ● آبشار کیوان گچساران 2 قربانی گرفت
- ● رئیس کانون مداحان شهرستان دنا انتخاب شد
- ● مسئولان کهگیلویهوبویراحمد پیگیر مطالبات نانواییها+ تصاویر
آخرین اخبار
- ■ آبشار کیوان گچساران 2 قربانی گرفت
- ■ رئیس کانون مداحان شهرستان دنا انتخاب شد
- ■ مسئولان کهگیلویهوبویراحمد پیگیر مطالبات نانواییها+ تصاویر
- ■ اردوی فرهنگی ورزشی گروه یاران دفاع مقدس خوزستان به سیسخت
- ■ توسعه سیسخت لنگ ۱۰۰ متر جاده خاکی
- ■ خلیجفارس و تعلق خاطر ایرانیان به این مفهوم!
- ■ پرچم رضوی در آغوش مردمان روستای کریک دنا
- ■ عطر رضوی در سی سخت پیچید
- ■ دیدار مسئولان شهرستان با فرمانده سپاه دنا
- ■ سرپرست جدید شبکه بهداشت و درمان دنا منصوب شد
- ■ مراسم باشکوه تشییع پیکردوقاضی خوشنام کهگیلویه وبویراحمدی
- ■ فیبر نوری، بلای جان خیابان های سیسخت!
- ■ پیام تسلیت مشترک مدیرکل آموزش وپرورش استان کهگیلویه وبویراحمدومدیرآموزش وپرورش شهرستان دنا درپی درگذشت دوقاضی فرهیخته استان
- ■ پیام تسلیت فرمانده انتظامی شهرستان دنا در پی درگذشت دوتن از قضات برجسته استان
- ■ پیام تسلیت فرمانده سپاه دنا در پی درگذشت دو قاضی خوشنام استان