نقش بزرگ مردم در اقتصاد مقاومتی اصلاح الگوی مصرف است/ نباید فریب سخنان بی پایه و اساس را خورد

امام جمعه سی سخت در ادامه به برخی اظهار نظرها که گفته شده امروز دیگر عصر موشک نیست بلکه عصر مذاکره است افزود:اگر نبود مجاهدتهای مجاهدان و توان نظامی ما اکنون کشورهای غربی و آمریکا ما را به حساب نمی آوردند.
به گزارش سفیر دنا حجه الاسلام ناصر مصباح نژاد امام جمعه شهر سی سخت در خطبه های عبادی سیاسی امروز سی سخت با اشاره به فرصتهایی که خداوند در ماههای رجب و رمضان برای مومنین فراهم می آورد گفت:کسی که از فرصتهای رجب و شعبان و رمضان استفاده کند از عالم قبر نجات می یابد.
امام جمعه سی سخت بیان کرد:اگر انسان خود را از عالم قبر نجات ندهد سرآغاز قیامت سخت و مشکلی در پیش خواهد داشت،وی افزود:باید زندگی را مبتنی بر این باورها قرار دهیم تا به فلاح و رستگاری برسیم.
مصباح نژاد در ادامه با اشاره به نام گذاری شعار سال به نام اقتصاد مقاومتی ،اقدام و عمل خاطر نشان کرد:اقتصاد ما بر اساس اصل 44 قانون اساسی اقتصادی مردمی است که باید به بخش خصوصی واگذار شود.
وی افزود:نقش مردم در تحقق اقتصاد مقاومتی معرفی و اصلاح الگوی مصرف است ،امام جمعه سی سخت با اشاره به آمار و ارقام ارائه شده از مصرف حاملهای انرژی و سایر ملزومات زندگی در مقایسه با سایر کشورهای جهان گفت:الگوی مصرف در داخل کشور با یک آسیب جدی به نام اسراف مواجه است .
امام جمعه سی سخت با بیان اینکه باید الگوی مصرف مردم اصلاح شود بیان کرد:سهم بزرگ مردم در تحقق شعار سال اصلاح الگوی مصرف است که باید میزان و الگوی مصرف اصلاح شود.
مصباح نژاد در ادامه با اشاره به روز یک شنبه 29 فروردین به نام ارتش جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد:وجه تمایز ارتش جمهوری اسلامی ایران با سایر ارتشهای جهان باورمندی و مکتبی بودن ارتش و عمل بر اساس قواعد دینی است.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی دنا در ادامه به نزدیک شدن به سالروز تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در سال 58 عنوان کرد:اندیشه تاسیس سپاه پاسداران از الهامات و امدادهای غیبی بود که به ذهن امام راحل آمد چرا که امروزه در عرصه های مختلف یاری رسان ملت است و هزاران کیلومتر آن طرف تر در حال رویا رویی با جبهه تکفیری تروریستی است.
مصباح نژاد خاطر نشان کرد:در موضوع شعار سال سپاه پاسداران به حق به خوبی حتی قبل از بیانات رهبری و انتخاب شعار سال در مسیر اقتصاد مقاومتی عمل کرد.
امام جمعه سی سخت در ادامه به برخی اظهار نظرها که گفته شده امروز دیگر عصر موشک نیست بلکه عصر مذاکره است افزود:اگر نبود مجاهدتهای مجاهدان و توان نظامی ما اکنون کشورهای غربی و آمریکا ما را به حساب نمی آوردند.
وی با تاکید بر اینکه نباید فریب این سخنان بی پایه و اساس را خورد ابراز کرد:اگر غنی سازی 20 درصد نبود امروز دشمن حاضر به حضور پای میز مذاکره نمیشد .
رئیس شورای فرهنگ عمومی شهر سی سخت به ایام البیض و آغاز اعتکاف اشاره کرد و ابراز داشت:ایام البیض فرصت مناسبی برای تمرین بندگی و اعتکاف از دستاوردهای فرهنگی انقلاب اسلامی است که روز به روز در حال گسترش در بین جوانان است .
نظرات
پربیننده ترین
- ● ۲۳ تن ماهی در مزرعه پرورش ماهی دناتلف شد
- ● ۶ سال وعده و یک رؤیای ناتمام
- ● مرگ دلخراش راکب موتورسیکلت در حوالی غار دهشیخ پاتاوه
- ● سقوط مرگبار پیکان به دره در ورودی سیسخت با یک کشته
- ● بررسی خسارات زلزله سیسخت توسط نماینده بویراحمد، دنا و مارگون
- ● گزیده خطبه های ائمه جمعه کهگیلویه و بویراحمد
- ● بزرگداشت اربعین شهدای اقتدار در سیسخت
- ● ۲ جانباخته و مصدوم براثر واژگونی پراید وانت در جاده بابامیدان – یاسوج
- ● پایانی بر رنج ۴۰ ساله پنج روستای جلاله شهرستان دنا
- ● پخت ۱۰هزار قرص نان برای زائران اربعین
- ● نماینده بویراحمد بالاخره در مجلس پست گرفت!
- ● حمله رئیس جبهه اصلاحات کهگیلویهوبویراحمد به پزشکیان!
- ● دیدار مسئولین با امامجمعه شهرستان دنا بهمناسبت گرامیداشت 5مرداد
- ● سیسخت میعادگاه اربعین شهدای اقتدار
- ● آخرین وضعیت خسارت زلزله در سیسخت
آخرین اخبار
- ■ افتتاح و کلنگزنی ۱۰۱ پروژه در هفته دولت
- ■ وحدت؛ رمز پیروی در جنگ ۱۲ روزه بود
- ■ کام تشنه دنا؛ مصرف بیرویه یا سو مدیریت
- ■ ۶ سال وعده و یک رؤیای ناتمام
- ■ پیادهروی «جاماندگان اربعین» در سیسخت
- ■ همایش جاماندگان اربعین حسینی در پاتاوه
- ■ ۲۳ تن ماهی در مزرعه پرورش ماهی دناتلف شد
- ■ بررسی خسارات زلزله سیسخت توسط نماینده بویراحمد، دنا و مارگون
- ■ سقوط مرگبار پیکان به دره در ورودی سیسخت با یک کشته
- ■ مرگ دلخراش راکب موتورسیکلت در حوالی غار دهشیخ پاتاوه
- ■ بزرگداشت اربعین شهدای اقتدار در سیسخت
- ■ آخرین وضعیت خسارت زلزله در سیسخت
- ■ سیسخت میعادگاه اربعین شهدای اقتدار
- ■ دیدار مسئولین با امامجمعه شهرستان دنا بهمناسبت گرامیداشت 5مرداد
- ■ ۲ جانباخته و مصدوم براثر واژگونی پراید وانت در جاده بابامیدان – یاسوج