تحلیلی بر سخنان رئیس شورای شهر سی سخت
قانون مداری یا "خرزو مداری"؟

به نظر می رسد نگرانی از آثار سوء اعمال قانون بر وجهه آینده و شخصیت اجتماعی اعضای شورا موجب شده تا مدعیان قانون فکر قانون مداری را از سر بیرون کنند و تدبیری برای تخلفات مورد ادعای خود نکنند
آیین تودیع و معارفه شهرداران جدید و قدیم سی سخت روز شنبه در محل سالن جلسات فرمانداری دنا برگزار شد و هشتمین شهردار سی سخت بعد از چند ماه سرپرستی بر این دستگاه عهده دار این مسئولیت شد.
به گزارش سفیر دنا روز شنبه آیین تودیع و معارفه شهرداران جدید و قدیم سی سخت در محل سالن جلسلت فرمانداری شهرستان دنا برگزار شد و علی محمد حسینی که چند ماهی بود به عنوان سرپرست این دستگاه مشغول به فعالیت بود عهده دار این مسئولیت خطیر شد.
سنگینی و ریسک بالای پذیرش این مسئولیت از آنجا مشهود است که شورای سی سخت برای انتخاب شهرداری در تراز شهرداری سی سخت ماهها رایزنی ها و بررسی هایی به عمل آوردند،مسئولیتی که به نظر می رسد بنا به دلایلی متعدد از جمله بدهی 4 و نیم میلیاردی شهرداری سی سخت کمتر کسی حاضر بود عهده دار آن شود و در شرایط کنونی ریسک بالای این مسئولیت را بپذیرد.
طبق گفته حسین محمد خانی شهردار پیشین سی سخت بدهی شهرداری سی سخت و شرایط حاکم بر آن به علت برخی بی برنامگی های گذشته بود که در نهایت منجر به فشار بیش از حد به محمد خانی و مجموعه شهرداری شد.
از طرفی نگرانی ها و گلایه های رئیس شورای اسلامی شهر سی سخت از وضعیت حاکم بر شورا ها و تزریق نیروهای خاله خرزویی به بدنه شهرداری ها مسئله ای بود که زابلی به آن پرداخت و شرایط حاکم بر این دستگاه را نگران کننده توصیف کرد و در جلسه تودیع و معارفه شهرداران سی سخت خطاب به دکتر عزیزی مدیر کل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری کهگیلویه و بویر احمد خواستار ایجاد سازوکاری برای بررسی تخلفات احتمالی در شهرداری ها و شوراهای اسلامی شد.
موضوعی که عزیزی در پاسخ به آن ارائه این دست از تخلفات به هیئت تخلفات توسط اعضای شورای اسلامی را سازوکار نهایی برای بررسی و رسیدگیها عنوان کرد و گفت:این سازوکار از گذشته تا کنون وجود داشته است.
با همه تفاسیر ابهام نهایی به عملکرد شورای شهر سی سخت و پیگیری قانونی برای مقابله با تخلفات ادعایی خود این عزیزان است که بارزترین آنها به جذب نیروهای خاله خرزویی در شهرداری برمیگردد ،مسئله ای که هر کس نداند اعضای محترم شورای شهر به خوبی میدانند جذب نیروی بیش از نیاز برابر با بار مالی سنگین به شهرداری و ایجاد بحران است و طبق گفته کارگران این دستگاه ،شهرداری سی سخت هیچ قراردادی با این افراد منعقد نکرده است و همگی به صورت روز مزد در حال فعالیت هستند.
به نظر می رسد نگرانی از آثار سوء اعمال قانون بر وجهه آینده و شخصیت اجتماعی اعضای شورا موجب شده تا مدعیان قانون فکر قانون مداری را از سر بیرون کنند و تدبیری برای تخلفات مورد ادعای (ادعایی که در مجالس و محافل مختلف به آنها پرداخته می شود) خود نکنند و به جای طرح ریزی و جراحی معقولانه شهرداری به مدیریت "خاله خروزیی" تن دهند.
روش مدیریتی که رئیس شورای اسلامی سی سخت از آن سخن به میان آورد و آن را به ادبیات سیاسی شهرستان دنا آورد ،ادبیاتی که دقیقا نقطه مقابل قانون مداری است و گویا به هر علت (خوب یا بد) بعد از قریب به سه سال از سکانداری شورای جدید امکان اجرای قانون در این زمینه وجود ندارد و تنها به ابزاری برای تخریب و تحقیر دیگران بدل شده است !
انتهای پیام/
پربیننده ترین
- ● عطر رضوی در سی سخت پیچید
- ● مراسم باشکوه تشییع پیکردوقاضی خوشنام کهگیلویه وبویراحمدی
- ● پرچم رضوی در آغوش مردمان روستای کریک دنا
- ● اردوی فرهنگی ورزشی گروه یاران دفاع مقدس خوزستان به سیسخت
- ● سرپرست جدید شبکه بهداشت و درمان دنا منصوب شد
- ● فیبر نوری، بلای جان خیابان های سیسخت!
- ● دیدار مسئولان شهرستان با فرمانده سپاه دنا
- ● پیام تسلیت فرمانده انتظامی شهرستان دنا در پی درگذشت دوتن از قضات برجسته استان
- ● پیام تسلیت مشترک مدیرکل آموزش وپرورش استان کهگیلویه وبویراحمدومدیرآموزش وپرورش شهرستان دنا درپی درگذشت دوقاضی فرهیخته استان
- ● خلیجفارس و تعلق خاطر ایرانیان به این مفهوم!
- ● توسعه سیسخت لنگ ۱۰۰ متر جاده خاکی
- ● مسئولان کهگیلویهوبویراحمد پیگیر مطالبات نانواییها+ تصاویر
آخرین اخبار
- ■ مسئولان کهگیلویهوبویراحمد پیگیر مطالبات نانواییها+ تصاویر
- ■ اردوی فرهنگی ورزشی گروه یاران دفاع مقدس خوزستان به سیسخت
- ■ توسعه سیسخت لنگ ۱۰۰ متر جاده خاکی
- ■ خلیجفارس و تعلق خاطر ایرانیان به این مفهوم!
- ■ پرچم رضوی در آغوش مردمان روستای کریک دنا
- ■ عطر رضوی در سی سخت پیچید
- ■ دیدار مسئولان شهرستان با فرمانده سپاه دنا
- ■ سرپرست جدید شبکه بهداشت و درمان دنا منصوب شد
- ■ مراسم باشکوه تشییع پیکردوقاضی خوشنام کهگیلویه وبویراحمدی
- ■ فیبر نوری، بلای جان خیابان های سیسخت!
- ■ پیام تسلیت مشترک مدیرکل آموزش وپرورش استان کهگیلویه وبویراحمدومدیرآموزش وپرورش شهرستان دنا درپی درگذشت دوقاضی فرهیخته استان
- ■ پیام تسلیت فرمانده انتظامی شهرستان دنا در پی درگذشت دوتن از قضات برجسته استان
- ■ پیام تسلیت فرمانده سپاه دنا در پی درگذشت دو قاضی خوشنام استان
- ■ سرپرست هلال احمر شهرستان دنا منصوب شد
- ■ نماز عید فطر؛ جشن همبستگی و معنویت درسی سخت