به گزارش پایگاه خبری تحلیلی سفیردنا؛ گروه اجتماعی_ یکی از معلمان شهر باسوج در یادداشتی نوشته است: ریاست محترم دادگستری، استاندار محترم و نمایندگان محترم مردم فهیم استان در مجلس شورای اسلامی. سلام علیکم.
شهروندی از استان کهگیلویه و بویراحمد ام، سیاسی نیستم، سیاسی هم سخن نخواهم گفت. سخنی دارم، از سرِ دلسوزی برای کشورم و انقلابم. انقلابی که خون هزاران شهید همچون برادر ۱۸ ساله ام، برای پیروزی، استمرار و استحکام آن، بر زمین ریخته تا اسلام و احکام متعالی آن زنده، جاری و ساری بماند. پس، به پاسداری از شریعت الهی و احکام مقدس اسلامی، و صیانت از خون شهدا و آرمان های بلندشان، مطالبی را معروض می دارم.
چه رویای شیرینی بود اعلام صدور حکم مدیران متخلف استان، و خوشتر از آن، وعده اجرای حکم متخلفین بود. اما افسوس که چون هر رویایی، این نیز، کوتاه و گذرا بود. کاش این رویا، تعبیری هم در عالم واقع داشت. اما افسوس و صد افسوس که، باوجود اعلام صدور احکامی علیه برخی مدیران استانی و رسانه ای شدن این مطلب، نه تنها با این اشخاص، برخورد قضایی صورت نگرفت، بلکه آنان برخلاف شرع، عُرف و اخلاق، در سمت ها و مسئولیت های خود حضور دارند.
مضاف بر این، اخبار چند روز گذشته مبنی بر عفو و تعلیق احکام مدیران متخلف، امید ها را به یاس، تبدیل کرده و شیرینی اجرای عدالت را به کام آن هایی که تلخی رابطه ها، کامشان را تلخ کرده بود، تلخ تر ساخت.
نمی دانم، صدایم به گوشتان می رسد یا نه؟ شاید هم می رسد اما ...
اما هرچه که هست، به مقتضای احساس وظیفه ای که هر مسلمان ایرانی دارد، و به دلایلی که در ابتدای مطلب، عرض شد، از کلام نورانی قرآن، فرمایشات گهربار معصومین علیهم السلام و بیانات راهگشای رهبر معظم انقلاب(حفظ الله)، مطالبی را به جهت یادآوری، اجمالاً، ذکر می شود. شما، خود حدیث مفصل از آن بخوانید.
خدای متعال در آیه ۱۱۳ سوره مبارکه《هود》 می فرماید:《به کسانی که ستم کرده اند، متمایل نشوید که آتش[دوزخ]، به شما می رسد و در برابر خداوند، برای شما دوستانی نخواهد بود و سرانجام، یاری نخواهید داشت.
امیر مومنان، امام علی علیه السلام، فرمودند:《عدل سبب حیات است و عدالت، مایه ی استحکام زندگی مردم و زینت حاکمان است》و همچنین 《 برابری را حتی در نگاه و اشاره به مردم، رعایت نما، تا زورمندان، در ظلم تو طمع نکنند و ناتوانان، از عدالت تو، ناامید نشوند》.
اسوه ی عدالت و تقوی، علی مرتضی علیه السلام، به فرماندار خود، می فرمایند:《در چیزهایی که مردم در آن ها برابرند، از ویژه سازی و انحصار طلبی، پرهیز کن》. آن گاه در مورد اطرافیان فرصت طلب زمامداران، می فرمایند:《بدان برای زمامدار، خاصان و صاحبان اَسراری است که انحصار طلب و دست درازند. در داد و ستد با مردم، عدالت و انصاف را رعایت نمی کنند. ریشه ی ستم آنان را با قطع و سایل آن، از بیخ بَرکَن》.
همچنین در بخش هایی از فرمان ۸ ماده ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در مبارزه با مفاسد اقتصادی (۱۰ اردیبهشت ۱۳۸۰) آمده است:
. در امر مبارزه با فساد، نباید هیچ تبعیضی دیده شود.
. با این امر مهم و حیاتی، نباید به گونه ای شعاری، تبلیغاتی و تظاهرگونه، رفتار شود، به جای تبلیغات، باید آثار و برکات عمل، مشهود گردد.
. ضربه ی عدالت باید قاطع، ولی در عین حال، دقیق و ظریف باشد.
. به مسئولان خیرخواه قوای سه گانه، بیاموزید که تسامح در مبارزه با فساد، به نوعی، همدستی با مفسدان است.
(بیانات معظم له، در خطبه های عید سعید فطر در دیماه ۱۳۷۹): قوه مجریه با نظارتی سازمان یافته و بی اغماض، از بروز و رشد فساد مالی در دستگاه ها، پیشگیری کند، و قوه ی قضائیه با استفاده از کارشناسان و قضات قاطع و پاکدامن، مجرم و خائن و عناصر آلوده را از سر راه تعالی کشور، بردارد.
این ها نمونه ای کوچک از تاکیدات بر حفظ عدالت و مبارزه با فساد، بویژه در میان مسئولین بود، اکنون این شما هستید و آزمونِ گرانِ اجرای عدالت و عمل به این فرامین الهی و امر ولی و رهبر، که می تواند مصداق بارز التزام عملی به ولایت فقیه باشد.
به عنوان کلام آخر باید گفت: از ریاست محترم دادگستری، دادستان محترم، استاندار محترم، و نمایندگان محترم مردم استان در مجلس شورای اسلامی، می خواهیم، مردم را محرم بدانند و در این باره، شفاف و بی پرده، با آنان و رسانه ها، صحبت کرده و مواضع خود را اعلام نمایند. و آنان را از سیر پرونده ها، نتایج و اقدامات انجام شده برای اجرای احکام صادر شده، آگاه سازند.
محمدی-دبیر ادبیات مدارس متوسطه یاسوج
انتهای پیام/
سفیردنا نظرات بی ارتباط با خبر و نظراتی که حاوی توهین یا افترا است را منتشر نمیکند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری کنید.
نظرات کاربران