دعوت فرمانده سپاه شهرستان دنا از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن

فرمانده سپاه شهرستان دنا از مردم هوشیار و همیشه در صحنه برای حضور در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن امسال دعوت به عمل آورد.
به گزارش سفیردنا؛ ، سرهنگ صادق عرفانی مقام فرمانده سپاه شهرستان دنا استان کهگیلویه وبویراحمد طی پیامی از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۱ دعوت کرد.
متن پیام به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
انقلاب اسلامی ایران که به دست توانای امام خمینی کبیر(ره) و همراهی مردم غیور ایران زمین به پیروزی رسید و با رهبری داهیانه امام خامنهای عزیز(مدظله العالی)، اکنون به درختی تنومند تبدیل گشته، همیشه مورد هجوم استکبار جهانی و بیگانگان بوده که به دنبال فرصتی جهت تفرقه و ایجاد فتنه با استفاده از حوادث درون کشور، و دوری مردم از اهداف اصلی شهدا و امام راحل میباشند.
اکنون در چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران، حراست از این نظام مقدس که تجلیگاه سعادت و آرزوی مشتاقان ظهور حضرت ولی عصر(عج) و ضامن سلامت مادی و معنوی بشر میباشد، حضور پرشور و حماسی مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن موجب ناامیدی دشمنان انقلاب و امیدواری انقلابیون در سرتاسر دنیا خواهد شد.
لذا اینجانب از تمام اقشار و مردم شهرستان دنا، این مردم هوشیار و همیشه در صحنه و تمامی بسیجیان غیور دعوت مینمایم که بار دیگر با حضور پرشور خود در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن وحدت و همدلی را به دنیا نشان داده و با آرمانهای امام راحل عظیمالشان و شهدای گلگون کفن، تجدید میثاق نمایند.
انتهای پیام/
نظرات
پربیننده ترین
آخرین اخبار
- ■ مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه سپاه شهرستان دنا معرفی شد
- ■ برنامه غدیر با حال و هوای حماسی و گرامیداشت شهدای حمله تروریستی اسرائیل
- ■ نوای دعای پرفیض"عرفه"در دهستان کریک
- ■ سی و ششمین سالگرد امام راحل در سی سخت
- ■ امام (ره)؛ تلفیق صلابت و رحمت در تاریخ
- ■ روستای کوخدان دنا میزبان شهدا شد+ تصاویر
- ■ قاضی سابق دادگستری شهرستان دنا ترور شد
- ■ طبیعت رویایی دریاچه کوه گل دنا
- ■ مراسم گلباران وعطرافشانی گلزار مطهر شهدا
- ■ مردم دنا حق خود را از تاجگردون بگیرند
- ■ سرکشی شبانه در سیسخت برای استقبال از تاجگردون
- ■ شهید رئیسی اسوه خدمت و شجاعت بود
- ■ رئیس کانون مداحان شهرستان دنا انتخاب شد
- ■ پل امنیت؛ روستاهای سیسخت حالا گذری مطمئنتر دارند
- ■ آبشار کیوان گچساران 2 قربانی گرفت